26. kolo
07.04.2012 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TAK TO BUDE ZAPAS !!! Tipujem vyhru Dynama 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě to bude velký zápas!!!Šachtar neprožívá moc dobrou sezonu:brzké vypadnutí z LM(alespoň do EL se dostat mohli,ale co už),v lize zbytečné ztráty se slabšími,trucující Brazilci a k tomu odchod Jadsona.Jenže tento zápas může vše změnit!Stačí doma vyhrát a jde se o skore na 1.místo!!Úkol to ale nebude lehký,vždyť Dynamo letos neprohrálo(alespoň co se ligy týče)!!!Pravda,v EL žádná sláva a domácí pohár už také nevyhrají,právě Šachtar je vyřadil,ale Dynamo má po dlouhé době konečně šanci na titul a tím pádem i na přímý postup do LM!!!Bude to velice vyrovnaný zápas,který lépe dopadne pro Dynamo,které dokáže vybojovat remízu a prakticky získá titul!!!!!!

Reagovat
paver

Není co dodávat. Titul přeji jednoznačně Dynamu a zkusím být trochu odvážnější a tipnu vítězství Dynama jednobrankovým rozdílem.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zapase budi verit spise Dynamu Kyjev,ktery vyhraje,a bude prvni i po poslednim kole.Vyhra 0-1,1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Kyjeva ДК-ЧЕМПИОН

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně zápas sezony. Zaznívají tu názory, že tento zápas rozhodne o titulu, já to tak nevidím, pořád budou ještě chybět čtyři kola a nikdo si nemůže být jist, že některý z těchto dvou týmů zakopne, velmi živě si pamatuji minulou sezonu, kdy jsme měli po podzimní části luxusní náskok (snad 8 bodů), ale na jaře o něj po špatných výkonech přišli. O titulu se pak rozhodovalo ve vzájemném zápase v předposledním kole v Doněcku, kde italský rozhodčí Šachťaru pomohl ke třem bodům a tím i k titulu. Nyní se obávám podobného scénáře... Je však jasné, že i když o titulu rozhodnout nemusí, tak o něm hodně napoví. Chtěl bych pochopitelně body tři, ale spokojen budu i s jedním. Můj tip: remíza 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo nepředvedlo absolutně nic!Zasloužené vítězství domácích,ale nesmí zapomínat,že je ještě čeká zápas proti M.Charkov!Jo a Harmaš je kus .....!!!Kvůli němu Dynamo asi přijde o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako udělal ? když tam přišli doktoři tak byl na hřišti a tam mu pomáhali, potom co ho ošetřili běžel za postranní čáru - a za tohle žluta ? a plus ta první žluta co to je? Srna nedostal ani jednu a to fauloval Huseva hůř než Harmaš

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud vim tak po ošetření musíš opustit hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nic? Díval jsem se na to a do 40. minuty, než byl vyloučen Harmaš, mělo několik zajímavých šancí, třeba Husev, jak šel sám na Pjatova, či hlavička Vukojeviče a Ideye Browna. To spíš Šachťar neměl vyloženě nic, kromě té střely, kterou vytlačil Šovkovskij.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže sudí mu nejspíš nedal pokyn...o to celou dobu jde.

Reagovat
smazaný uživatel

ale po ošetření má hráč povinnost opustit hrací plochu

Reagovat
smazaný uživatel

Kyjev si to teraz pekne skomplikoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zaznělo v mém předzápasovém komentáři, přesně tohoto jsem se obával! Rozhodčí jednoznačně svými výroky ovlivnili celý zápas! Za co dostal Harmaš druhou žlutou a tím i červenou, to ví snad jedině ten podmáznutý mimozemšťan co to pískal a Rinat Achmetov. O tom, že nám opět nepískl jasnou penaltu, netřeba diskutovat. Skutečně nepamatuju zápas, kdy nás v Doněcku sudí nepoškodil, posledně s tím Italem to byla taky estráda. Jsem osobně zvědav, co na to šéf sudí na Ukrajině pan Collina. Že by i on šel na ruku? Boj o titul jsme si zkomplikovali, ale FC MAFIE DONĚCK teď kromě jiného zajíždí do Charkova a myslím, že Metalist má tým, který by mohl Šachťar porazit. Samozřejmě bude nutné, aby rozhodčí pískali rovinu, což je v případě Šachťaru docela dost nepravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zase!!Proč se nepíše,že sudí pomáhají třeba Metalistu nebo A.Kyjev?Protože tihle nebojují o titul,ale hned jak jsou dva týmy,co bojují o titul a ten jeden jako Dynamo Kyjev na něj asi letos mít nebude,fanoušci vidí hned chybu v sudím.A že byste začali u sebe,hm?Harmaš je inteligencí na úrovni 6 dítěte!Ta první žlutá měla být jednoznačně,byl to faul a hloupý faul,říkali to i komentátoři(ti snad "podmáznuti" nejsou)!!!A to,že mu sudí NEDAL pokyn jít z hřiště a on si vklidu odkráčel a něco někomu ukazoval je jeho blbost.Tak už se s tím smiř,titul bude mít Šachtar a to ne díky sudímu,ale díky vnitřní síle,protože i Ševčenko pak dělal na hřišti blbosti(třeba to "podání" míče sedícímu Fernandhinovi).

Reagovat
smazaný uživatel

Kyjev přijel se správnou taktikou - v počtu gol. šancí šachtar přehrával, ale to vyloučení změnilo hru a možna jsi si měl poslechnout nezaujatý komentátory na ruským kanále a ne z tel. kanálu Futbol, který je známej svým přístupem ke Kyjevu a Doněcku ... A s tím, že mu nedal pokyn opustit hřiště nenech se vysmát... na hřišti rozhodčí oduvodnoval vyloučení tím, že Harmaš vstoupil do hry a zase vyběhl (což rikali i ti slavní ukr. komentátoři z Futbolu - což se samožřejmě blbost) a do raportu rozhodčí zapsal nesportovní chování takže tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě k tomu, že mu nedal pokyn opustit hřiště - Hráč který je ošetřován je povinen opustit hrací plochu a nemusí mít k tomu svolení rozhodčího !

Reagovat
smazaný uživatel

a ti slavní komentátoři řikali, že se Harmaš srazil s hráčem Kyjeva, ale přitom mu ze zádu dal pěsti Luiz Adriano a tohle to měla bejt přímá červená ! ( bud pěstí nebo loket - ale bylo to úmyslný a myslím, že tohle je horší než když Ševčenko "hodí" míč do hrudi s tím, že ho zasáhnul do obličeje ...)

Reagovat
smazaný uživatel

a o tom že rozhodči pomáhaji metalistu nebo arsenalu se nepíše, protože jim nepomáhaj narozdil od šachtaru ... jenom v posledních 4 kolech šachtaru rozhodči pomohli .... proti Dněpru vyloučeni Mandzuka a Srna nic, proti Volyni vymyšlená penalta na 88 minutě když to bylo 1:1, proti Vorskle jasnej gol na 1:0 z ofsajdu, proti kyjevu vymyšlený vyloučení .... ( a kyjevu pomohli jenom jednou a to proti Černomorci když piskli penaltu ktera byla sporna ....

Reagovat
smazaný uživatel

a s tím Ševčenkem... no udělal jenom jednu blbost... ale je mi líto, že to udělal sice při zápase jsem to schvaloval, ale to bylo v zápalu hry, ted to vidim trosku jinak no ...

Reagovat
smazaný uživatel

a k tý (první) jednoznačný žlutý ... pokud to teda měla být jednoznačná žlutá proč rozhodčí neměl nastavenej metr stejně na obě strany ... analogická situace proti Husevovi v podáni srny( o par minut pozdeji) nebyla potrestaná, a byla by to nebezp. situace protože by Husev utíkal do přečíslení, a jestli brát nastavenej metr rozhodčího, proč Ideie a Jarmolenko dostal žlutou za ( v Jarm. podani udajnej loket) a srna nic, proč když si Ševčenko prohazoval míč do pokut. území a srna ho ze zádu sundal nedostal žlutou ? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Už ses vybrečel?

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem sem nic nepsal dokud jsi ty nezačal psát s...y typu, že Harmaš si za to může sám, a že šachtar byl o tolik lepší a jak byl skvělěj rozhodčí ..., a po prvních svých koměntířích jsem se to chystal ukončit dokud jsi ty zase nežačal psát s....y

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dokazes moc rychle zmenit nazor za Xardas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Xardas

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jim to pochopitelně přál,ale když jsem viděl,že hráči Kyjeva umí jen sprostě rusky a ukrajinsky nadávat,rvát se a jako trenér Sjomin kopat do lahví s vodou tak jsem změnil názor.Je to banda nevyrovnaných tupců,kteří se titul NEZASLOUŽÍ!A ať se s tím jejich fanoušci smíří,protože Šachtar letos opět získá titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys nebyl sprostý a nenadával, když tě rozhodčí řeže? Já tedy ano.

Reagovat
smazaný uživatel

To beru. . .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele