20. kolo
10.12.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady tipuji vydřenou výhru Dynama 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si nesouhasit.Karpaty seice dostali od Šachtaru,ale tento zápas bude o něčem jiném.Lvov ukážou svou sílu z minulé sezony a těsně vyhrají!!!

Reagovat
paver

Musím říci že Lvovu moc nevěřím protože jsem jim věřil už tolikrát a vždy mě zklamali (samozřejmě že výjimky byly) a proto také tipnu vydřené vítězství Dynama.

Reagovat
smazaný uživatel

HODNĚ VYDŘENÉ!!!Vlastně gol Browna to snad byla jejich jedna pořádná šance.Karpaty dneska hráli srdcem a je škoda,že při prvním zápase na novém stadioně se nepodařilo alespon remizovat...fanoušci,ale i hráči byli fantastičtí,jenže to nestačilo,Kyjev je prostě zkušenější a takové zápasy většinou zvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, nevím, co bych doplnil. Spíše to bylo remízové utkání, ale Dynamo vědělo, že musí vyhrát. Karpaty měly slušné možnosti, ale absolutně jim chyběla finální fáze, zkoušeli to i z poza šestnácky, ale všechno hodně vedle. Atmosféra super, parádní kartionáda, ale jsem zvědav, jaký dostanou flastr. Utkání bylo na dobrých 10 minut přerušeno a pak sudí nastavoval dalších 13 minut Bude to o to zajímavější, že právě ve Lvově se bude konat ME. Jsem velmi zvědav, jak se s tím soudruzi poperou

Reagovat
smazaný uživatel

Utkání přerušeno kvůli dýmovnicím na hřišti... důvod přerušení utkání, což jsem nějak opomněl zmínit v mém příspěvku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele