Další články

Obránce Čelůstka vymění Spartu za druhou tureckou ligu

Bývalý reprezentant Ondřej Čelůstka bude po odchodu z pražské Sparty hrát druhou tureckou ligu za Bodrumspor. Klub dnes na svém twitterovém účtu oznámil, že se čtyřiatřicetiletým českým stoperem uzavřel roční smlouvu.

Kayamba skončil v Plzni a znovu zamířil do druhé turecké ligy

Konžský reprezentant Joel Kayamba definitivně skončil v Plzni a odešel do tureckého Bolusporu. Třicetiletý křídelník v jarní části minulé sezony hostoval v jiném druholigovém celku Samsunsporu. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Záložník Kayamba odešel z Plzně na hostování do druhé turecké ligy

Konžský reprezentant Joel Kayamba opustil Plzeň a jarní část sezony stráví na hostování v Samsunsporu. Druholigový turecký klub má i opci na přestup devětadvacetiletého záložníka či křídelníka. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Záložník Hašek posílil druholigový turecký celek Erzurumspor

Záložník Martin Hašek posílil druholigový turecký celek Erzurumspor. Klub to bez bližších podrobností uvedl na twitteru. Sparťanský odchovanec od ledna působil v německém Würzburgu, s nímž v květnu sestoupil do třetí ligy.

Z turecké ligy nakonec nikdo nesestoupí

Z turecké ligy, jejíž letošní ročník poznamenaný pandemií koronaviru skončil v neděli, nakonec nikdo nesestoupí. V nové sezoně bude hrát 21 místo dosavadních 18 týmů. Po dnešní schůzce s ministrem sportu to řekl předseda tureckého svazu Nihat Özdemir.

Diop přestoupil z Ostravy do druholigového tureckého Hataysporu

Ostravu po dvou letech opustil senegalský útočník Dame Diop a přestoupil do druholigového tureckého Hataysporu. Nejlepší podzimní střelec Baníku s lídrem tabulky podepsal smlouvu na dva a půl roku. Hatayspor o tom informoval na svém webu.

Záložník Anderson v 31 letech pověsil kopačky na hřebík

Brazilský záložník Anderson v posledních letech zmizel z očí evropských fanoušků a nadále zůstane už jenom v jejich myslích. Stále teprve jednatřicetiletý fotbalista se rozhodl ukončit aktivní kariéru, jejíž závěrečné měsíce strávil v druholigovém tureckém týmu Adana Demirspor...

Turecký Elaziğspor zaregistroval 22 posil během necelých dvou hodin

Nový světový rekord včera před půlnocí vytvořil Elaziğspor. Druholigový turecký klub bojuje o záchranu v této soutěži a pomoci mu k ní má hned 22 nových posil, vedení s nimi uzavřelo kontrakty v průběhu necelých dvou hodin...

Vukadinovič odešel ze Sparty na hostování do druhé turecké ligy

Srbský záložník Vukadin Vukadinović by měl ze Sparty odejít do Bolusporu. Letenský celek zatím odchod osmadvacetiletého křídelníka nepotvrdil, ale osmý tým druhé turecké ligy už o dohodě s hráčem informoval na svých internetových stránkách.

Ščuk odešel ze Slavie hostovat do turecké druhé ligy

Záložník Jasmin Ščuk po roce a třech měsících opouští pražskou Slavii. Sedmadvacetiletý bosenský středopolař zamířil do tureckého druholigového Erzurumsporu, kde bude podle webu českého šampiona rok hostovat.

Reprezentant Droppa bude hrát druhou ligu v Turecku

Český reprezentant Lukáš Droppa po konci angažmá v Tomsku zamířil do tureckého Bandirmasporu. Druholigový celek dnes na svých facebookových stránkách informoval, že se sedmadvacetiletým českým záložníkem podepsal smlouvu na rok a půl.

Litsingi míří ze Sparty na hostování do tureckého Gaziantepu BB

Francis Litsingi po půlroce opouští pražskou Spartu. Devětadvacetiletý konžský ofenzivní záložník odchází do tureckého druholigového týmu Gaziantep BB, kde bude hostovat do konce sezony. Podle internetových stránek letenského klubu je součástí kontraktu i opce na případný přestup.

Borek mění v Turecku dres, bude hostovat v Alanyasporu

Český záložník Tomáš Borek odchází z Konyasporu na roční hostování do druhé turecké ligy, kde bude oblékat dres Alanyasporu. Důvodem je kvóta pro cizince v nejvyšší soutěži.

Spartu posílil další brankář, po Štěchovi přijde i Bičík

Spartu posílil brankář David Bičík. Třiatřicetiletý gólman přišel z druholigového tureckého celku Karsiyaka a s letenským klubem, ve kterém už v minulosti devět let působil, podepsal dvouletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele