čtvrtfinále
02.02.2021 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lucas Ocampos rozhodl proti Almeríi o postupu Sevilly

Překvapení se nekoná. Druholigová Almería končí svou pohádkovou pouť pohárem ve čtvrtfinále, protože nestačila na Sevillu. Ta se až překvapivě hodně nadřela a nepříliš vzhledné utkání rozhodla jediná trefa Lucase Ocampose.

Domácí brankář Fernando asi tušil, že si dneska užije kopec zábavy a že favorit pořádně prozkouší jeho schopnosti. Nemýlil se, protože od začátku utkání Sevilla svého soka zavřela u jeho šestnáctky a dál ho nepouštěla. Těch střel nebylo zase tolik a když už nějaká, mířila zpravidla buď hodně mimo, nebo do míst, kde se Fernando aktuálně pohyboval.

Po dvaceti minutách musel do akce VAR, protože Petrović s Gómezem trefili ve výskoku míč rukou. Nakonec ta ruka ale patřila hostujícímu útočníkovi Gómezovi (což se těžko věří, když měří o 30 centimetrů míň než Srb Petrović). Almería zkoušela spíš ojedinělé pokusy, jako třeba Akiemeho rána z větší vzdálenosti, která zamířila těsně vedle.

Sevilla mohla ke konci první půle i inkasovat. Bounou totiž vystartoval proti dlouhému nákopu daleko z brány, jenže balon rozehrál hodně lajdácky jen do strany. Dobíhající útočník Ramazani jej sice doběhl a zpracoval, jenže pak jej poslal mimo bránu! Velkou šanci měla Sevilla v 54. minutě, kdy stoper Koundé po brilantním výskoku mířil do břevna.

Zápas tak rozhodla 67. minuta. Střídající Suso, na hřišti asi sedm minut, vymyslel krásný a přesný pas do vápna, kam si naběhl Lucas Ocampos. Jeho hlavička zamířila přesně k tyči a Fernando kapituloval. Skóre už se neměnilo, protože Fernando bravurně vykryl tvrdou ránu osamoceného Jordána pět minut před koncem.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele