čtvrtfinále - odvety
18.01.2011 22:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla rozstřílela Villarreal 3:0 a je v semifinále

Sevilla si díky hladké výhře nad Villarrealem zajistila účast v semifinále Copa del Rey, v součtu s remízou 3:3 z prvního klání postupuje výsledkem 6:3.

První gól utkání vstřelil Renato, domácí pak hru kontrolovali a přidali další dvě trefy, o které se v úvodu druhého dějství postarali Frederic Kanouté a Alexis.

Oba celky musely učinit hned několik změn v sestavě, ať už z důvodů zdravotních, nebo pouze pro odpočinek svých klíčových hráčů. Na domácí straně vůbec do utkání nenaskočili brankář Palop, obránce Escudé, záložník Diego Capel a útočník Luis Fabiano. Právě kvůli absenci dvou křidelníků, Capela s Navasem, který naskočil až na závěr, se do záložní řady posunul stoper Alexis a doplnil tak defenzivní dvojici Romaric, Zokora. V dresu Villarrealu se v utkání neobjevili z různých důvodů Marcos Senna, Nilmar, Santi Cazorla, Carlos Marchena a Ángel Lopez.

Domácí na svého soupeře vlétli a hned v sedmé minutě šli do vedení. Z levé strany odcentroval Dabo, odražený míč si přivlastnil Negredo, obstřelil gólmana Diega Lopeze a slabou střelu dorazil do prázdné branky Renato. I nadále byli nebezpečnější domácí, a to i přesto, že míč drželi na svých kopačkách převážně hosté. Když už se ale "Žlutá ponorka" do šance dostala, stálo to za to. Po rohovém kopu Valera si na centrovaný míč naskočil stoper Gonzalo Rodriguez a orazítkoval břevno!

V samotném závěru první půle se ještě oba týmy dokázaly protlačit do šance, jenže ani na jedné straně Kanouté, ani na druhé straně Giuseppe Rossi gól nedali.

Úvod druhé půle patřil jednoznačně Seville, která během prvních pěti minutách rozhodla o vývoji utkání. Ve čtyřicáté sedmé minutě od rohového praporku odcentroval Romaric a na jeho krásně zakroucený míč si naskočil na zadní tyč nabíhající Kanouté, jenž nedal křížnou tvrdou hlavičkou hostujícímu brankáři šanci.

A hned o tři minuty později bylo definitivně rozhodnuto. Situace na vlas stejná jako ta před pouhými třemi minutami. Totiž, s jedním rozdílem. Na krásný Romaricův centr od rohového praporku si naběhl tentokráté Alexis a i s notnou dávkou štěstí uzavřel gólový účet utkání.

Hosté se snažili zkorigovat nepříznivé skóre, Monterova technická rána však skončila těsně nad. Do asi největší šance hostů ve druhé půli se dostal Jozy Altidore, vyhaslá americká hvězdička se však mezi tři tyče netrefila.

Na rozdíl od ligy, v níž Villarreal září, naproti tomu Sevilla tápe, se situace otočila, v semifinále poháru Copa del Rey jsou právě Andalusané. Nutno na závěr podotknout: naprosto zaslouženě.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (34)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat
osobnostx

Původně jsem tam četl Slavia...

Reagovat
X-bano-X

Neuveriteľné, človek by si myslel že ponorky ich potopia raz - dva a ono je to naopak tak nakoniec všetko predsa len smeruje k veľkému finále

Reagovat
Xavi

Nj. trošku zaexperimentovali se sestavou. Ale když se tak dívám na zahajovací sestavu Sevilly, bez křídel, tak to je taky novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou.Aspon my tam teda este mame velmi daleku cestu...

Reagovat
smazaný uživatel

jakej je dalsi los, na koho ceka sevilla?

Reagovat
smazaný uživatel

na Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

dik, snad jim bude pristi rok prat los

Reagovat
X-bano-X

Tak minimálne vam to pekne uľahčili. Ponorky už predviedli že im nerobí problém hrať s vam vyrovnanú partiu a pri takomto dvojzápase by som šance videl 50 na 50. Kdežto pri Seville je to o tom ako sa vyspia. Tí dokážu prehrať s hoc kým, ale zas dokážu aj hoc koho potrápiť. Každopádne je Sevilla pre pusinky schodnejšia ako ponorka.

Reagovat
smazaný uživatel

ja naopak sa viac bojim sevilly ako villarealu.Pri Villareale by islo o prestrielanie supera,proti seville zalezi dost vela od zapasu u nich...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem dál žluté hejno.

Ale tak Sevilla si to jistě zaslouží. Evidentně nešlo o náhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem děkuji Sportu 1, jak se mnou včera krásně vyjebal.

Ve 22:00 jsem nadšeně zapnul bednu, jak se kouknu na skvělý zápas a místo toho tam začínal záznam z MS v házené Japonsko - nějací jiní nýmandi. Jistě je tento přenos velmi lákavý a pro spoustu lidí atraktivní, ale já mezi ně nepatřím. Asi si dokážete představit, jakýma slovama jsem Sport 1 (opakovaně) tituloval. Tahle sportovní stanice neustále klesá a mám za to, že tyhle kreténiny dělají schválně. Nicméně jsem přesvědčen, že jim ty podrazy v očích lidí nepomohou. Kopají okolo sebe jak chcípající kobyla.

Když už je skladba programu tohohle kanálu taková, jaká je, tzn. na pitchu, tak by mohli dávat alespoň pořady, které do té skladby dali na správná místa a tak, jak je v tom programu měli. Ale to chci asi po těchto sportovních analfabetech moc. Čert mě byl Sport TV dlužný. Kvůli téhle takystanici jsem už v životě ztratil víc nervů, než při zápasech Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice mě taky dost často se*ou, ale nezapomen že je to jediná stanice, která vysílá španělskou ligu ( aspon ja jinou stanici na PD nechytám) ...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ale hrozná demagogie. Kdyby totiž práva na Primeru nedržela Sport TV, koupila by je jiná televize, která by s nima určitě nezametala, jako to dělá Sport TV. Trochu doufám, že příští balík Primery koupí Nova Sport. Ta když měla svojí PL, tak si jí pěstovala jak v bavlnce. Všechno té lize podřizovala. A tak to má být. Když máš tak exkluzivní produkt, jako je PL nebo PD, tak tomu přece musíš obětovat všechno ostatní.

Nova Sport, fandím vám, vyrvěte Primeru těm ichtylotatarům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Nova Sport at to klidně dají, to je mi vcelku jedno

Já mám tedka Sport 1 i 2 takže nemám zas takové problémy a vidím všechny zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nova sport ked mala la ligu,tak davala len jeden zapas.Akoze mne nevadi SPORT TV kedze mam aj dvojku,ale nemat UPC,tak asi tiez nadavam...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to tenkrát měla i PL.

A zadruhé - tenkrát měla holt asi práva jen na ten jeden zápas z kola. Pamatuju si, že tenkrát chtěla zvednout GS (nyní NS) na 2 - 3 zápasy z kola. A to podotýkám, že měli i tu PL.

Teď věřím, že by Nova Sport na Primeře postavila koncepci. Oni teď těch fotbalů moc nemají a z PD by udělali děsné show. To oni umí.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nezmiňuju tu věc, že Sport TV vysílá Primeru v děsivé kvalitě. Komentátory ještě jakš takš zkousnu (když Slípka vyloženě nekdáká pitchoviny), ale obraz je hrozný. Nevím, jestli je to datovým tokem nebo čím, ale je to doopravdy katastrofa.

To když to srovnám s PL a SA, kterou dává Digi TV v křišťálové kvalitě ... Hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to na sport2?

Reagovat
miky10

nevím, ale bylo to v programu Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

v programu to bylo na S1. Sport 2 mi je u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát je napsáno Sport1 a je to na dvojce a naopak. Jestli ti je u prdele, tak pak tvůj problém

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně problém Digi TV. Můj až ve druhé řadě.

Ikdyž - promárně problém S TV, že nedokáže dodržet program.

Reagovat
rufus

Nebylo, taky sem to měl zapnutý na Sport1, tak říkám co to má znamenat, že je tu házená.. Na svých webových stránkách psali, že budou dávat Copu na jedničce. Tak sem dal Sport2 a tam překvapivě záznam z jinýho zápasu házený, bych se z toho posral.. Chtěl sem vidět tenle zápas a nakonec nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel mě tato nepříjemnost včera také potkala. Celý natěšený zapínám v deset televizi a tam házená... ...Už jsem to řešil na SF..prostě nechápu, když Sport1 má být primární oproti Sport2 (určitě víc domácností má 1ičku), jejich výběr programů. To se pak nemusíme divit astronomickým rozdílům co se týče příjmů z tv. Takže děkuji redakci SportTV, za příjemně strávený večer u streamu. Naštěstí jsem to stihl od první vteřiny.

Reagovat
Xavi

Jj. taky mě pěkně nasrali.

Reagovat
smazaný uživatel

No a mimochodem - dnes je v programu zápas Betisu a Barci. Nedělám si iluze, že když včera z programu vyřadili atraktivní Ponorky v Seville, tak že dnes to samé neudělají s již na 90 % rozhodnutým dvojzápasem, takže jsem připraven a nebudu už tak nakvašen.

Otázka za milion: Dokáže mě dnes Sport 1 pozitivně překvapit tím, že dodrží tihle tataři program, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

od nedele sa tesim na to ze sa budem pozerat v telke a nie na ente , ak to nebudu vysielat tak sa fest naserem ....

Reagovat
smazaný uživatel

oni to tam nedají, takže šetři nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

takze najst stream a potom o 10 sa len tak s prdele ist pozret ci naaaahodou hovada nechytili uvedomelost

Reagovat
smazaný uživatel

vyřadili to úplně? oni občas zápas posunou, někdy o cca minut, někdy třeba i o hodinu.. S těma sportovníma kanálama je obecně problém, na normálním kanále máš předem danoý program s tím, že se dopředu ví, jak dlouhý je film, kdežto na sportovních kanálech je to často jen orientační..

Občas nadávám i u eurosportu..

Reagovat
smazaný uživatel

kuuuu*va , prekvapiliiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorky je skoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele