semifinále - 1. zápasy
26.01.2011 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real vykročil do finále poháru. Ze Sevilly veze výhru

Real Madrid je pouze krůček od finále Královského poháru, neboť dnes zvítězil na půdě Sevilly a v domácím prostředí bude hájit jednogólový náskok. Jedinou trefu zápasu obstaral Karim Benzema.

Klání se hrálo ve vysokém tempu a za velké podpory našlapaných ochozů, chybělo však více brankových příležitostí a branek. Sevilla byla v průběhu utkání častěji u míče a obzvláště po inkasované brance se snažila proniknout madridským obranným valem, který však v tomto utkání pracoval výborně.

Real Madrid útočil ze zajištěné obrany, hrál na brejky, z nichž mnoho mohlo skončit pojišťující druhou trefou. Pravdou však je, že merengues mohli v závěru prvního dějství inkasovat, ale rozhodčí si ve kvapu nevšimli, že míč z kopačky Luise Fabiana byl odvrácen Raúlem Albiolem nejspíš až za brankovou čárou. Nelze však s jistotou říci, že míč brankovou čáru přešel.

O jediný gól utkání se postaral v sedmnácté minutě často kritizovaný Karim Benzema, který si u pravé lajny poblíž půlící čáry vyměnil balon s německým supertalentem Mesutem Özilem a nasadil k rychlému úprku vstříc Palopově brance. Během chvíle jej sice dostihli Alexis a Martín Cáceres, ale prvního jmenovaného Benzema v klidu oběhl a druhého tzv. vykoupal, načež sám před Andrésem Palopem nezaváhal a poslal Blancos do vedení.

Sevilla po inkasované brance samozřejmě usilovala o brzké vyrovnání a nejblíže k němu měl krátce po půlhodině hry Luís Fabiano, jehož hlavičce po Navasově rohovém kopu chyběla potřebná přesnost. Vše posléze nasvědčovalo klidnému závěru prvního dějství, avšak opak byl pravdou. V první a zároveň poslední minutě nastavení vyslal Fredi Kanouté Luise Fabiana, který obešel Ikera Casillase a poslal míč pomalou střelou na branku.

Mičudu v posledních chvíli dostihl Raúl Albiol, sklouznul se po něm do sítě, ale míč zůstal ještě před brankovou čárou. Když si někdejší valencijský zadák pohotově všiml, že se míč nezastavil a míří do branky, v poslední chvíli jej posunul před branku, kde ho již zpracoval odkopem do rohu Iker Casillas. Až podrobnější opakované záběry a studie prozradí, zda šlo o branku či nikoliv.

Po přestávce se urodilo několik šancí na obou stranách, ačkoliv brankové příležitosti měla spíše hostující strana. Nejprve Ronaldo po Özilově centru a individuální akci protáhl Andése Palopa, který se po hodině hry mohl pouze ohlédnout po nůžkách Sergia Ramose.

V osmdesáté minutě došlo ke komickému momentu, kdy Mesut Özil založil akci pro Cristiana Ronalda, kterému se však po obejití Andrése Palopa zadrhl míč za zády, a tak přispěchal z druhé vlny Özil, jemuž se však nepodařilo překonat ve skluzu zasahujícího Alexise. V závěru měl největší domácí šanci Negredo, který asi o metr netrefil branku po centru z rohového kopu.

Značně nervózní závěr neunesl jeden z fanoušků Sevillistas, který trefil Ikera Casillase do hlavy pravděpodobně nějakým umělohmotným předmětem. Sevilla se jistě dočká nějakého finančního postihu a rozhodně se nemůže spolehnout, že by sumu zaplatila z případné odměny za vítězství v Copa del Rey. Vše nasvědčuje tomu, že nás v půli dubna čeká finálové El Clásico.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (346)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo...Mame ale hodne tezkej los celkove...Ne jako Barcelona:P A ted se do me vsichni pustte:)

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci je zničej

Reagovat
Puskas

To jo, no,ono nejsou zvyklí na diváky na hřišti soupeřů...

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Konec učinkování Realu v Copa del Rey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m0rientes9

...... koniec ucinkovaniu Slovana v Europe (aj na Slovensku)...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

mam taky stres,aky zvyknem mat pri Clasicu.Kebyze davam dakedy v zivote proti Realu,tak dnesok by bol jednym z tych zapasov kedy tam proti Realu(este za ten kurz)...Dufam,ze Ozil bude opat v zaklade.No a som zvedavy na Cristiana a jeho premieru v sevillu Velmi si zelam,aby sme tam dali gol a neprehrali,ale caka nas sakramentsky tazky zapas.HALA MADRIIIIIIIIID

Reagovat
clinger

že by konečně ten nejhvězdnější klub planety vyhrál nějakou trofej .už by bylo na čase,páč nevím koho by ještě měli koupit

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze

Reagovat
j_mrazik

Ale popravdě, koho ještě přivézt, aby se váš kádr zkvalitnil a konkurovali jste Barce?

Reagovat
smazaný uživatel

To nepomůže...Real má asi nejkvalitnější mužstvo (sice ta obrana ? no...), alespoň co se týče té základní 11ky...třeba u těch náhradníků má podle mě Barca navrch.... ale není to jen o hráčích, je to o tom stylu a je to o Messim (ano Real má Ronalda, který ale podle mě už není Ronaldo co byl v MU a ty Messiho akce, narážečky, v tom mu nesahá Ronaldo ani po kotníky)

Reagovat
smazaný uživatel

Však pravda. Není to ten Ronaldo co byl v ManU. Proto bude možná prvním hráče co dá v Realu nejrychleji 50 golů v historii. Padej do školy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jenom možná... školu už mám nějaký ten pátek za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

nejde to videt

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby dal 258 golu za sezonu,k čemu to bude,když bude pořád Real druhej?

Reagovat
smazaný uživatel

Budete to tu Glory hunteři omýlat stále? Jdi se podívat kdo má nejvíc titulů a potom sem přijd kvákat ty tvoje namyšlené kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

1.to je minulost,žij přítomností.2.Real bejval opravdu skvělý tým,ale co skončili hráči jako Hierro,R.Carlos,Ronaldo,Zidane,teď už i Raúl,trenér Del Bosque,už to není ten slavnej Real.Máš pravdu slavnej je minulostí.

Reagovat
Puskas

To určitě ne - nestraním nikomu, ale toto je blbost. Real je takový pojem, takový gigant, že minulostí být nemůže. není to tým dvou třech sezón, který by náhle vyletěl nahoru, momentálně je Barca nad nimi, jistě, ale to se může změnit. A je tam Iker nebo třeba ten Ronaldo, též to nejsou vyloženě špatní hráči...

Reagovat
Puskas

Ani po kotníky? Neznamnená, že píšeš o špan. fotbale, že musíš za každou cenu používat jejich přemrštěný styl vyjadřování, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost, možná byl lepší ale pořád je to frajer, Messi má akce, narážečky, ale zase neumí to co Ronaldo a myslím, že bdueš vědět o čem mluvím, tak se uklidní. Každý má svoje přednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem naprosto klidný Akorát mě třeba překvapuje jak mu všichni chválí ty jeho přímáky...to nepochopím, když většinou trefí zeď nebo uplně mine branku...to jak když kopne kůň, pak se jednou za měsíc trefí a hned je borec na konec. A už vůbec ten jeho silový způsob nechápu když to kope z velkého vápna a chce to technickou střelu

Reagovat
smazaný uživatel

praveze z maleho vapna to vzdy kope technicky,ale vacsinou ked to ma z lavej strany(Getafe napriklad).Z pravej skusa kopat normalne a neda sa povedat,ze by mu to nevychadzalo(vid priklad Milano,v Manchestri Portsmouth napiklad). Priame kopy mu idu,ale necakaj,ze zo vsetkeho da gol.Je to silna zbran aj preto,ze to vzdy kopne tak,ze ked to ide na branu,tak je to nebezpecenstvo najvyssieho stupna,lebo lopta vzdy zaplave a ked ju brankar nevyrazi prec,tak ju vela krat vyrazi len pred seba(skrotit ju vo vacsine pripadoch nevie) a tam dobiehaju hraci Realu a este k tomu kope ich zovsadial.Nemozes cakat,ze ked raz sa mu podarilo z uhla dat gol arsenalu,ze ho da vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

*z velkeho vapna samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli chceš říct, že Ronaldo kope špatne přímáky tak nevím, jak moc to sleduješ, jistě to není Juninho ale, že by je kopal špatně..

Reagovat
IkerCasillas

Tak mi jen pověz pár hráču kteří v současné době dokáží kopat přímáky lépe než je kope on

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vravis akoby sme na barcu stracali 18 bodov,pricom stracame len 4 a polka sezony je este pred nami.Tazkych superov(okrem Athletica) maju obaja vonku plus barcelona ide este aj na Bernabeu.Na hostovanie ziskat z moznosti co sa nukali prave Adebayora je podla mna dost dobre.Prisiel hrac na konkurenciu Karimovi,prisiel hrac na post kde nas tlaci topanka.Kader je kvalitny dost a povieme si vsetko na konci sezony.Predtym bola Barca dve sezony bez trofeje a nezda sa mi,ze by sa fandovia madridu isli z toho tak po*ebavat ako sa po*ebavaju fanusikovia barcelony...

Reagovat
clinger

nejsem fanoušek Barcelony.jen se mi hnusí některé kluby jako Real,Man CIty.a sem rád když se ukazuje že prachy a hvězdný kádr neznamenají rovnou úspěch.Barceloně sem neměl důvod se posmívat když bývala bez trofeje,páč ta se nesnažila o žádný galacticos(koupit každou superhvězdu ať stojí co stojí),ale své hvězdy si vychovala

Reagovat
Puskas

Ale víš jak, taky tomu nebylo vždy, viz ta holandská enkláva ještě nedávno. Poučili se a to je šlechtí.

Reagovat
Kokesh

Tak ono je taky důležitý rozdíl, jestli chceš mít okamžitý úspěchy nebo vsadíš na svou líheň a budeš očekávat úspěchy v budoucnu. Real si teď v době, kdy vládne Barcelona prostě nemůže dovolit být třeba 5 let bez většího úspěchu, nemůže jen tak lusknutím prstů změnit svou koncepci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked bola bez trofeje kupila Alvesa za dobru palku,Keitu a sezona im vysla paradne,ale nenazranostou a trucovanim Etoa pritiahla predrazeneho Ibrahimovica plus sa vzdy riesi Fabregas.Myslim,ze Barcelona v tomto nema co vycitat Realu aj ked samozrejme praca s mladezou tam je lepsia,co je velka skoda,lebo Real ma tiez nesmierne talenty,ktorym by sa sanca davat jednoznacne mala...

Reagovat
X-bano-X

Alvesa? Si robíš srandu? Ak nie tak si doplň informácie o tom prečo stál Alves toľko koľko stál. Barcelona bola dohodnutá s hráčom a aj so Sevillou na sume VYRAZNE nižšej ako nakoniec stál, ale ako vždy keď sa niečo po*erie bol v tom čert(Real), ktorý kúpil tragického, neznámeho Pepeho za horibilnú sumu. Vtedy Del Nido zrušil dohodu s tým že ak nejaký tragik stojí tak veľa, tak Alves menej stáť nebude. Takže asi toľko k prestupovej politike a prípadu Alves.

Tieto horibilné sumy za hráčov nasadil Real a nasadil ich vychcane vždy na začiatkoch prestupových období. Real ako klub dotovaný mestom a s podporou Perezových podnikov(čítaj ručiteľov) vedel že Ronalda za nižšiu sumu Fergie predávať nemusí. Tak strelil horibilné číslo s tým, že keď už prerobí on, nech sa aj jeho konkurenti udrú po vrecku.

Reagovat
smazaný uživatel

takze ja si mam doplnit informacie ano?Pepe prestupil rok predtym ako prestupil Alves a zeby mala barcelona rok dohodu so sevillou sa mi akosi nezda kedze sa vtedy spajal aj s CFC aj s Realom

Reagovat
X-bano-X

Práve preto Alves nesiel k nám už v tej sezóne ako Pepe k vam.

Reagovat
X-bano-X

BTW: Bolo to presne tak ako píšem. Mali sme so Sevillou dohodu o prestupe, na čo ste kúpili Pepeho a Del Nido odskočil. Dokonca sa pamätam že to som to čítal na nejakej španielskej stránke a tam bola ta citácia Del Nida že nepredá Alvesa za takú sumu keď neznámi Pepe stál toľko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pepe bol dost znamy z Porta a doteraz si myslim,ze stal kazdy cent z tej sumy.Mne sa zda,ze to leto sa hovorilo hlavne o zaujme Chelsea a k nej mal udajne velmi blizko,mozno blizsie ako k barcelone.Nezvyknem zakryvat oci pred faktami,ale toto si vazne nepamatam,ale pozrem sa nato vecer ako pridem domov,no asi to bude tak po Reale a uvidime ako to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

a v tom prestupovom obdobi sme kupili iba Vaarta,co ani nahodou nemohlo vykopnut cenu Alvesa vyssie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
X-bano-X

Neviem čo je na tom smiešne, je to skôr na zamyslenie ako na škerenie sa.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť je to hromada nesmyslů, co jsi napsal. Já opravdu nechápu, co si tady chcete dokazovat tím, že všechno hodíte na Real. Já je nemám rád, respektuji je jako soupeře (bez nich by to jako bez každého největšího rivala nebylo ono), rád si do nich rýpnu, ale vinit je z věcí, které si vyjmenoval?

Barca se Sevillou na ničem dohodnutá nebyla, to opravdu nevím, kde jsi k tomu přišel. A to nemluvím o tom, že s Del Nidem se snad na ničem normálním ani domluvit nedá. Pepe přestoupil v létě 2007 a kvůli němu stál Alves o rok později takovou částku?

Co se týká horentních přestupových sum, tak tam jim opravdu nemáme moc co vyčítat. Ibrahimovic 68, Chygrynskyi 25... Tím jsme ten trh vraceli do normálu?

Reagovat
X-bano-X

Co to meleš? Napísal som len to čo som vtedy čítal. Barca ten prestup nespravila v tom období pretože Del Nido od toho odskočil ako som písal, ale trh sa už proste nevrátil do normálu a preto stál Alves aj o rok toľko koľko stál. Keďže ho Barca potrebovala a samozrejme aj chcela tak ho vzala aj za tú sumu. A to s tým Ibrom snáď nemyslíš vážne!!!!!! Myslíš si že by Ibra stál takú pálku aj keby mesiac predtým Real nespravil z Ronalda megaprestupovú bombu? Nebuď naivný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Léto 2007:

V době, kdy se stal Pepe hráčem Realu, už měla Barca všechny svoje přestupy vyřízené. Henry, Y. Touré, Abidal i Milito už byli oficiálně hráči FCB. Jméno Alvese tento rok VŮBEC nepadalo (a že těch jmen, obzvláště nesmyslných, bylo spoustu). V obraně se psalo o Andradem, Chivuovi, Pepem, ale jméno Daniho Alvese ani jednou nepadlo. O Daniho měla zájem Chelsea, nabídla 35 mil euro, Del Nido odmítnul.

Léto 2008:

Alves přestoupil do Barcy. Del Nido ho ani tentokrát nechtěl prodávat, ale Sevilla se neprobojovala do Ligy mistrů (hlavní důvod) a navíc to nejspíše Alvésovi slíbil, když odmítnul rok předtím nabídku Chelsea.

Jestli máš zdroj té tvé informace, tak sem s ním

Reagovat
X-bano-X

Aké zdroje? Vypíšeš tu 7 viet vycucaných z prsta ........ Ako hovorím čítal som to v tom čase keď Pepe prestúpil do Realu. Bol to článok v nejakých novinách buď el Mundo alebo Marca, teraz fakt neviem veď sú to už roky. Konkrétne to že Barcelona sa o neho zaujímala, že bola dohoda, ale ceny sa po prestupoch pohli nahor a tak z toho nič nebolo. Pamatám si to preto, lebo vtedy ma to hrozne vytočilo, že kvoli 1 obráncovi sa cena ďalších rapídne dvíha.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty věty nejsou vycucané z prstu. Sport ani El Mundo to rozhodně nebyly. Marca třeba, ta mě nezajímá

Reagovat
IkerCasillas

Je zajímáve jak se půlka fans Barcelony snaží svést všechno na Real. Navíc pokuď měla Barca se Sevillou nějakou ústni dohodu, tak to jako v nromálním životě znamená co, h*vno. Navíc nevěřím, že si Barca nemohla koupit nějakeho jineho kvalitního pravého obránce ( i když Alves byl a je i teď jedním snad z TOP 3 ) Takže abych to uzavřel, Barca ty peníze prostě zaplatila a to jí dělá podobným jako Real podobným jako každý velkoklub, který potřebuje čas od času investici. Tak tu pak nevykládej, že Barca dělá uplně něco jiného než Real. A že když Real dal hodně peněz tak Barca musela taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi zapomínáš proti komu budou hrát finále Měli by prohrát nějak milosrdně 0:1 , aby pak zas nedostali 5ku

Reagovat
smazaný uživatel

v jeden a pol riadku pouzit 5 smajlov...to chce umenie

Reagovat
smazaný uživatel

Á pan komplex. Pokud je ti Real vážně tak ukradenej jak tady neustále píšeš tak proč je tvůj příspěvěk v prakticky totožném znění jako tenhle pod každou novou zprávou o Realu? Kdyby ses radši staral o věčně druhej Jablonec a šoupal nohama...

Reagovat
Kokesh

Dneska musí Mou vyrukovat s nejsilnější sestavou, na žádný experimenty není místo. Osobně bych tipoval spíš remízu, ale stát se v tomto zápase může asi cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že bude moc Ade hrát už o víkendu?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě,pokud ho Mou nominuje

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Real zvítězí..

Reagovat
Ranoth

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
miky10

Reagovat
Kluivert9

1:1

Reagovat
Mishko

0:1, ronaldo z priameho kopu :-} HALA MADIRD !

Reagovat
smazaný uživatel

pro Adminy PD: muzu se zeptat proc neni Ronaldovi pripsanej hatrick proti Levante v poharu?? ma tam jen 2goly ale celkove dal 5 v Copa del Rey

Reagovat
smazaný uživatel

a Benzema ma taky 3

Reagovat
smazaný uživatel

ma 6 golov,zabudol si doma proti Murcii

Reagovat
smazaný uživatel

Messi jich má taky víc....

Reagovat
lajka30

a Nadal dostává kotel

Reagovat
Josifek

Dneska tomu moc nevěřím, Sevilla se pomalu rozjíždí a v poháru bude mít i možná větší motivaci, vůbec bych se nedivil, kdyby jsme tam prohráli. Tip: 1:1 nebo 2:1, myslím, že oba týmy dají gol.

Reagovat
smazaný uživatel

videl by som to tak, že oba tímy budú dnes zchuti útočiť a snád pridáme nejaký ten gólik, najlepšie rovno dva, bude to ťažké ..snaď podáme lepší výkon ako proti almeríi, alebo mallorce 1.polčas.. to by znamenalo asi konec už po prvom zápase a dúfam, že sevilla nebude moc naštartovaná, hlavne luis fabiano po hattricku...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

sry, to nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Del Nido nenechává nic náhodě:

Vedenie futbalového klubu FC Sevilla plánuje počas stredajšieho prvého semifinálového zápasu Kráľovského pohára proti Realu Madrid prijať špeciálne bezpečnostné opatrenia, ktoré majú zabrániť funkcionárom madridského klubu dostať sa do blízkosti rozhodcov duelu.

Korene nedôvery Sevillčanov siahajú do roku 2004, kedy rovnako v semifinále tejto súťaže si počas prestávky Jorge Valdano, vtedy funkcionár a dnes generálny riaditeľ Realu, vymenil s rozhodcami, ktorí v I. polčase vylúčili Zinedina Zidana, pár viet. No Sevilla, ktorá po remíze 1:1 v Madride viedla po polčase doma 1:0, prišla už v 9. min II. polčasu po druhej žltej karte o vylúčeného Javiho Navarra, čo pripisujú sevillskí funkcionári práve Valdanovmu apelu.

"Tento rok urobíme všetky nevyhnutné bezpečnostné opatrenia v okolí rozhodcovských šatní, aby sme sa uistili, že sa tam nebudú potulovať žiadny neželaní ľudia," skonštatoval prezident FC Sevilla Jose Maria del Nido a dodal: "Verím v poctivosť rozhodcov a ich objektivitu a viem, že budú pískať to, čo uvidia a nie to, čo im bolo povedané, že majú vidieť."

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Sevilla která ho měla máznutýho letos v Madridu.

Reagovat
asskicker

no to urcite, piskal rovinu a uz je maznuty

Reagovat
smazaný uživatel

nezacinajte s tym zas

Reagovat
Kily

rovinu rozhodně nepískal, měli tam slabé momenty a ve většině to šlo proti Realu. Stejně tak bych ale nepoužíval označení máznutý rozhodčí, jelikož mi přijde hodně nepravděpodobné, že někdo dobrovolně strčí hlavu do oprátky a nechá se uplatit za to, že bude pískat proti Realu. Ten rozhodčí máznutý nebyl, prostě stejně jako skoro všichni ostatní ve Španělsku nemá kvalitu, byl si hodně často nejistý a situace vyhodnocoval špatně

Reagovat
asskicker

Tak chyb urobil rozhodca v zapase kopu, tak rovina mozno nieje to spravne slovo ale urcite to nebol ani zapas kde by mal pripiskavat Seville

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by měli všichni uživatelé podobné názory jako ty. Bohužel někteří jedinci v tom vidí pořád něco více, přestože každej týden vidí, jak jsou španělští rozhodčí slabí, i v zápasech, kde prakticky o nic nejde. Ono je ale jednodušší a hlavně sebeuspokojivější v tom právě to "něco navíc" vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

tím myslíš Mouřenína?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Losinho

0:2 (oba Cris)

Reagovat
smazaný uživatel

čista 1

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Jose,viem velmi dobre,ze na EF chodis do casto a je to tvoja domovska stranka a prave preto ti chcem popriat vsetko najlepsie k tvojim 48 narodeninam.Hlavne nech sa ti dari s Realom,nech s nim vyhras najviac trofeji a rokmi z neho spravis tim,ktory sa svojimi uspechmi zapise do historie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jjasna 2

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou to neni jasne...

Reagovat
Kily

do sázkovky kvůli tomu nepůjdu, ale mít peníze někde na netu, tak zkusim za stovku Sevillu

Reagovat
$dolar$

José všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám!

Buď nadále ten Special One, kterýho zbožňuji!

(kvuli tobe jsem napsal vetu s diakritikou )

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale i tak s chybami

Reagovat
Rssa

Reagovat
$dolar$

Chybi mi tam carka, co?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Samozřejmě. Poté ještě něco, ale to nevím, zda počítat za chybu, ale vyznělo by to tak lépe.

Reagovat
Rssa

2x "ale" v jedné větě se dá také považovat za chybu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Carlos Juan Pablo

23.01.2011 20:47

a co učíš?

[reagovat]

Rssa

23.01.2011 20:48

Geografie a Historie

Nevidím důvod, proč tvoji poznámku brát vážně.

Reagovat
Rssa

čeština to není, ale i tak - bije to do očí pak

Reagovat
Carlos Juan Pablo

plomin, czeshtinka nejni muuuj obol... nicméně máš pravdu, zapracuji na psaném image

Reagovat
$dolar$

Je tam toho vic - tím Special One(em), kterého zbožňuji

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A takhle ty si ceníš svého Vůdce?

Reagovat
$dolar$

Uz jen to, ze jsem vytukal ty hacky a carky je pro me uspech A gramaticky spravnou vetu si nechavam na jeho padesatku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kokesh

Přidávám se ke gratulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

poďme do nich!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Chybí ti v nicku ''B''

Reagovat
smazaný uživatel

trapný pokus o setření..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jaký setření prosím tě? nechápeš, nechápej, nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

7:7

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhraje ale nebude to tak snadný ale vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

je to na odvety?

Reagovat
Kokesh

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to naozaj zaujímavé, zostava bez marcela, s 3 DM, v útoku Ozil, Benzema, Ronaldo... som zvedavý, snáď neprehráme

Reagovat
Kokesh

Prohrát v takové sestavě by bylo pro Mourinha asi rána do zad. Uzpůsobil tomu taktiku, dneska prostě nechce prohrát za žádnou cenu...uvidíme, jak to ale bude vypadat na hřiští.

Reagovat
Kokesh

Když se ještě jednou podívám na tu sestavu, tak ona je složená celkem v pohodě, i když mohl dostat v základu šanci Granero. Obrana je složena nejlíp jak šla (Marcelo proti Navasovi zahrál vždy otřesně), v záloze chybí Di Mária, který byl poslední zápasy tragický a místo něho dostal šanci další DM na zpevnění středu pole. Asi mu to vyjde, ale zápas to bude o hovně...maybe.

Reagovat
Rssa

100. pro Hasana Sase

Reagovat
smazaný uživatel

na MS 2002 válel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

je na case se zas jednou rozstrilet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze vyhra

Reagovat
Kokesh

Vypadalo to na Crise a byl to Karim. Krásná akce a hodně důležitý první gól.

Reagovat
Mishko

KARIIIIIIIIIIM nikomu som to neprial viac ako tebe :-} este aspon 2 !!!

Reagovat
Tigerinho

hodně pěkně Karim...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to hlavně nezavřít a co nejdéle držet míč a hrát na nervy soupeři.

Reagovat
One-Real

Kaaaaaaaaaaarim takhle se odpovídá na příchod nového útočníka!

Reagovat
Krausio_Real_M

Karííííííím, ty kluku ušatej

Reagovat
smazaný uživatel

Mít prachy na účtu, naložím na červenou kartu. Fabiano ji mít dnes bude.

Reagovat
Kokesh

Nebo na naší straně Lass či Arbeloa. Tak "tupý" hráče jsem hodně dlouho neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Lass bude v poločase nebo těsně po něm venku za Granera, aby byl klid a aby esteban udržel míč. Marcelo pak v průběhu druhého poločasu bude pomáhat Alvárovi s Navasem, takže snad se vyloučit nenechá.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

áá nic...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jsem tu. Neviděl jsem gól, jak padl?

Reagovat
Kokesh

Karim si u lajny narazil s Ozilem, rychlostně přešel přes hráče, druhýho si zasekl na malým vápně a obstřelil po zemi golmana.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je kluk lišáckej, správná reakce na Adebayora.

Reagovat
Kokesh
Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pěkně, s přehledem. A jak si potom plácnul s Mourinhem.

Reagovat
Tigerinho

Benzema si narazi,l proběh do vápna, obešel jednoho hráče, druhýho si položil na zem a levačkou to tam po zemi poslal...

Reagovat
Tigerinho

reakce na CJP

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Mishko

z 30 minút polovicu hráči Seville preležali na zemi...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Škoda, slibná akce. Sevilla hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ALBIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :-* :-* :-* :-*

Reagovat
Mishko

toto bol jeden z najkrajších obranných zákrokov aké som kedy videl

Reagovat
Tigerinho

ty vole Albiolek

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff Ale nebyl...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Albiol!!!! I když to byl gól... ale co.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ti pošli za chvíli screen

Reagovat
smazaný uživatel

Oka

Reagovat
smazaný uživatel

taky ho rad uvidim:-)

Reagovat
Tigerinho

já mám tento, ale asi pak byl ještě dál....

http://img715.imageshack.us/img715/4024/albioleksave.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

to je podle me uz spis jak ho vykopava smerem ven:-)

Reagovat
Tigerinho

ale možná se ten míč ještě trošku posnul, ale podle mě to gól nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

jjj posunul to urcite;-) jen rikam že to uz je jak ho albiol vykopaval o chvili pozdejc nez byl nejvic za carou:-D....

Reagovat
X-bano-X

Mne sa zdá, že je časťou ktorou je na zemi už za čiarou, ale je to ťažké a postranný to vidieť nemohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazovali to zpomaleně v mým přenosu a všichni ve studiu se shodli an tom, že to gól nebyl. I já si to ymslím, ale rád si počkám na screen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já mám stream, ve kterém je Salgado

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Našel jsem zatim jenom tohle, je to dost nekvalitní. Ale podle posledního záběru jasnej gól:

http://www.youtube.com/watch?v=wHKDFbZPmTo

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite jasnej gol neni.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

stopni si to v poslední vteřině

Reagovat
smazaný uživatel

To je uhel, z kteryho poznas pekny prd..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ty bys zapřel i rodiče

Reagovat
smazaný uživatel

Proc mam uznat, ze to byl gol, kdyz proste vidim, ze nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc mam uznat, ze to byl gol, kdyz proste vidim, ze nebyl?

Reagovat
Tigerinho
Reagovat
Carlos Juan Pablo

podle mě jasnej.. není co řešit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ono sew to dá stonout ještě líp, ale nefunguje mi fraps

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej gol

Reagovat
Kokesh

Jasnej? Jasný gól je pro mě o metr, né o milimetry.

Reagovat
smazaný uživatel

to Miguel...prenho ked lopta presla pätkou,tak to bol gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký Miguel ?

Reagovat
smazaný uživatel

keby som napisal aj Mig,tak to pochopi kazdy...nechce sa mi pisat este icka a efcebecka a blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

V poho...

Mě šlo jen o to že si nenapsal "i"

Miguel je kde kdo ale Migueli je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem,prave preto som ho tam nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a spravil som z teba iba tu parodiu na obrancu z Valenice

Reagovat
Tigerinho

na toho, co teďka hraje proti Realu? :P

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si vlakno a nesaskuj Mimochodom v nasej obrane je len jeden z valencie a dneska zabranil golu a neskutocne dre.Mal si radsej drzat papulku

Reagovat
Tigerinho

já sem vůl, sry... já si ho splet s Alexisem :-|

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vol...zle som si to precital

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho odkazu nahoře jde vidět že je to gol

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to fest těsný, ale byl tam.

Reagovat
smazaný uživatel

ani si sa nemusel vyjadrovat-tvoj nazor je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

takže to dle toho posledního záběru jako gól nepřišlo?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to gol, musi bejt celym objemem za useckou vzadu mezi tycema

Reagovat
smazaný uživatel

0:15 jde krasne videt, ze to gol jednoznacne nebyl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ježiš, to je zkreslený tou tyčkou

Reagovat
X-bano-X

je to gol.....

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Našel jsem zatim jenom tohle, je to dost nekvalitní. Ale podle posledního záběru jasnej gól:

http://www.youtube.com/watch?v=wHKDFbZPmTo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

damn it

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Raúúúúúúúúl Albiooooool!!! Ty vole miluju tě!

Reagovat
One-Real

vypadl mi přenos, popiš mi to prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

úžasná přihrávka (nevím koho) z první za obranu, Fabiano (nebo Kanouté, byl sjem v eufórii) jde sám na gólmana, objede ho a zasouvá sám do brány. Albiol háže skluza, míč velmi zbrzdí mezi nohama a ten se pomalu kutálí do brány. Když se bálón dostává velmi blízko do branky, Raúl se odpíchne od země a nohama ho posílá ven.

Reagovat
alcantara

fabiano

Reagovat
Kokesh

Nahrával Kanoute Fabianovi.

Reagovat
One-Real

díky, to je boreček a podle záběrů z ESPN míč NEBYL(celým objemem) za brankovou čárou, takže není co řešit

Reagovat
Kokesh

Panebože to tady bude zase nablito, jestli to byl gól nebo ne...v každém případě to je dost na hraně. Ale pro naše dobro - Fabiana asi chytne v kabině infarkt, dneska to fakt nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to nebude psychicky zvládat nikdo :D

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Gazza.8

fuuuuu Albiol dobřeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Z jednoho zaberu tam jasne videt ze byl celym objemem za carou.

Reagovat
smazaný uživatel

bych teda chtel ten jasny zaber videt

Reagovat
smazaný uživatel

byl v televizi - staci koukat

Reagovat
smazaný uživatel

ja videl jenom zabery podle kterych to bylo hodne sporne......žadny vyložene prokazatelny tam nebyl ale jeslti si ho videl tak

Reagovat
Kokesh

Osobně bych byl na straně rozhodčího, že to neuznal. Ta situace je strašně sporná a přes tyčku nejde ten míč pořádně vidět. Pokud by to byl případ Lampard na MS, kde to bylo o metr a víc, tak bych neřekl ani popel na pomezního obhajobu, ale tady jde doopavdy jen o mm.

Reagovat
alcantara

madrid zatial s prehladom, s vynimkou uvodnych 10 minut uplne eliminoval najvacsiu sevillskou zbran, tj. kridelnu hru. karim s prehladom, alexisa poslal do bufetu. gol to asi nebol, ale keby piskal michel, uz by bolo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zas už nejde Sport 2 , at už jdou do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide v pohode,chyba je u vas doma asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Může za to zprostředkovatel, bohužel

Reagovat
vocasisko

gól to nebyl z vlastní zkušenosti jsem neuznal (jako čárovej) "gól" při čemž byl balón mnohem více za čárou... jinak se mi Sevilla celkem líbí, vyrovnávací gól by si zasloužili

Reagovat
Kokesh

Jinak Ozil zatím velká paráda. Škoda jen toho diagonálu od Xabiho na Ramose, kde ho za sebou neviděl Cris a tím celou akci pokazil. U Crise do druhého poločasu navrát jeho sobectví a odvážíme si výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zase hraje karetní mariáš.

Reagovat
Kokesh

Kromě Khediry všechny zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nějakej hráč pro odvetu kvůli kartám stoplej?

Reagovat
Kokesh

Tak to netuším. Ale dostáváme hodně karet (navíc pořád ti stejní), to je pravda. Takže bych možná někoho i tipoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi ..skoda...

Reagovat
alcantara

http://tinyurl.com/5v3bz57

rozhodovat by som to nehcel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

máš ještě mnohem lepší

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Lidi, neřeknejte mi, že tohle vám nepřijde jako gól.

http://www.uloz.to/7579921/albiol-bmp

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha obhajuješ tu to jako by si byl fanoušek Sevilly

Reagovat
Carlos Juan Pablo

umím si připustit realitu, že ty si sereš do huby, to je tvůj problém

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Neurážej laskavě. Rozhodčí ho neuznal a hotovo. Viděl sem spornější neuznané goly.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mně je jedno, jestli ho uznal, nebo ne, ježiš. Víš, o čem mluvím? Že to byl gól, ne jestli jsi viděl spornější. Kriste...

Reagovat
smazaný uživatel

No byl to gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

pokud se míč jakýkoliv způsobem dotýká tyče, ikdyž je celým objemem za brankovou čárou a je přilepený na tyči tak se o gól nejedná... a tady to vypadá že ten míč je na tyči

Reagovat
Carlos Juan Pablo

koukni se na ten nahoře, tady je to rozmazaný

Reagovat
vocasisko

chtělo by to z jiného pohledu, ale jelikož je napnutá síť tak bych řekl, že je ten míč nalepenej na tyči a jestli se té tyče dotýká, tak to prostě gól není

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pokud míč přejde celým objemem brankovou čáru, ne? Tehdy se to musí právem uznat jako gól.

Reagovat
vocasisko

ale pokud se dotýká tyče tak ne :P ale to je jedno, teď už s tím nic neuděláš, mnohem víc mě mrzí ta neodpískaná ruka Allonsovi před chvili, ze které by byla zajimavá standartka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já s tím ani nechci nic dělat, jen mě mrzí, že současní ortodoxní Realisti nejsou schopní ani připustit, že by to mohl být gól...

Btw. o té tyčce nevím, zdá se mi to trochu divné, ale nastuduju

Reagovat
alcantara

na marce je pohlad z druhej strany, fakt tazke rozhodnutie, neda sa to jednoznacne posudit ani z fotografie, holt, fabiano mal dat vacsiu ranu

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2011/01/26/futbol/copa_rey/1296072811_extras_portada_0.jpg

Reagovat
vocasisko

aha, je to prostě nalepený na tyči, takže to gól být nemůže... jojo měl :)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

fakt se na mě nezlobte ale...

Reagovat
vocasisko

tady se objevuje můj fakt o tom že se to dotýká tyče, takže to GÓL NEBYL :) a to jsem fanoušek Barcelony

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, asi nebyl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale on se snad ani tyčky nadotýká, jsem si to uložil, přiblížil a nevidim ani ten kontakt mezi tyčkou...

Reagovat
Kokesh

Pravda je někde mezi. Ale určitě to nebyl žádný jasný gól, jak zde prezentuje několik uživatelů...tlouct se do hlavy může jedině Fabiano, že to nevyřešil líp a nedal regulérní a JASNÝ gól.

Reagovat
Kily

já jsem při tom šlapal na rotopedu a hned jsem si byl skoro jistý, že to gól nebyl. Po opakovačkách už jsem si tolik jistý nebyl, ale pořád si myslim, že to rozhodčí posoudili dobře. Bylo to o fousek, ale i z tohohle pohledu je vidět, že za tyčí je schovaná poměrně značná část míče a část z jeho objemem celou čáru pravděpodobně nepřešla, toť mů názor

každopádně by se měl profackovat Fabiano, hráč jeho formátu by měl vědět, že gól se má slavit až ve chvíli, když je mičuda v bráně, ne ještě předtím, než vystřelí

Reagovat
Kokesh

Jjo souhlasím...hele to tak vypadá, že na rotopedu trávíš hodně času.

Reagovat
Kily

jednu až dvě hodiny denně, k tomu třikrát do týdne chodim běhat, stovky lehsedů, občas tenis a pořídil jsem si dvě činky. Jo, a jednou do týdne si dám 10+ piv

Reagovat
smazaný uživatel

z tohodle obrazku nejde urcit

predstav si branu, vem provazek a zavaz ho kolem tyci, kdyz se balon dotyka toho zadniho, tak neni celym objemem za carou

Reagovat
Carlos Juan Pablo

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2011/01/26/futbol/copa_rey/1296072811_extras_portada_0.jpg

Ulož si to do počítače, s programem si to přibliž a řekni, že se to dotýká tyče a neí to za brankovou čarou.

Reagovat
smazaný uživatel

no ani tenhle obrazek me nepresvedcil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

no jsi jeden z mala, kdo ma jasno

Reagovat
Carlos Juan Pablo

no, přiblížil jsem si to a vidím zelenou mezeru jak mezi brankovou čarou, tak tyčkou... jestli to není gól, nevim

Reagovat
rufus

Není to gol, hodně těsně, ale celým objemem balon za čárou není. Ten záběr z druhý strany o tom vypovídá nejlépe, i když se 100% jistotou se to říct nedá.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

míč je na zemi, je ''mezera'' mezi tyčí i brankovou čárou a není to gól?

Reagovat
rufus

Musíš se dívat kde končí okraj míče který je ve vzduchu nad brankovou čárou. Balon celým objemem za čárou není, jeho malá část se překrývá s brankovou čárou.

Reagovat
misomy6

tak som to myslel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já znám pravidla. Nevidím kontakt mezi míčem a br. čárou.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kaput, konec. Chápu, že jsem nejspíš udělal chybu.

Reagovat
rufus

Tak nechápu, co do toho pleteš mezeru mezi balonem a brankovou čárou. Škoda, že není ještě lepší úhel, ale z logiky věci mi vyplývá, že balon celým objemem za čárou není, kousíček, i když jen malý, se s ní překrývá. Je to těžký poznat i takhle z obrázku, ale rozhodčí gol neuznal správně.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já vycházel z toho, že míč je na zemi a (vzhledem vzdálenosti od čáry) je za čarou... to nevadí

Reagovat
rufus

pokud se jedná o takhle malou vzdálenost, tak to platit nemusí a zdá se, že v tomto případě to právě neplatí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

O to větší je Albiol borec. Pardon, lidi.

Reagovat
rufus

Aspoň, že už si rozumíme.

ale stejně.. na 100% se to z toho obrázku nedá poznat, že míč za čáru nepřešel, ale všechno tomu nasvědčuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Jen si všimni na nějakým videu, jak se ještě na chviličku Albiol zasekl kopačkou v síti a než stačil balon vykopnout ven, tak ještě musel dát kopačku pryč ze sítě (nečetl jsem celou diskuzi, tak možná už to někdo zmínil). A stihl to dokonale na čas.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nezmínil. Toho jsem si nevšiml a už se mi nechce hledat ty videa. Ale tohle jsou vždycky nenapínavější momenty, když se míč pomalu kulálí do brány a někdo ho dobíhá. To je pro mě náročnější na psychiku než penalty.

Reagovat
misomy6

podla mna to gol nebol, z pohladu obrazku na ktory davas odkaz sa sice zda ze bol ale tento najviac skresluje, v tv podla zaberu z urovne branovej ciary sa zdalo ze lopta je este na urovni tycky

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já mám špatnej, podívej se na ten nad tebou, co jsem posílal a PŘIBLIŽ SI HO, pokud uvidíš mezeru mezi tyčí i brankovou čárou, je to gól

Reagovat
misomy6

no prave si ma presvedcil ze nebol vsimni si ciaru je skoro zarovno zo spodom lopty a kedze lopta je gulata a nie kvader tak v strednej vyske musi byt na ciare...si predstav ze tento smajl je lopta a pod nou je ciara asi tak by som to vysvetlil

_

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale lopta je na zemi..

Reagovat
IkerCasillas

Těžko říct ale podle tý fotky od Marcy z druhé strany bych řek, že nebyl jen o milimetříky.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Kokesh

Tak tohle nás může fakt mrzet.

Reagovat
Tigerinho

tak snad Mourinho udrží tu svojí domácí neporazitelnost :)

Reagovat
Kokesh

Pizjuán dobyt, krása. MOTM Ozil...jeho hra je prostě úžasná, neskutečně kreativní a rychlá...kam se na něho teď hrabe Kaká. Škoda jen toho jasnýho gólu na 0:2, byla by to třešnička na dortu.

Reagovat
Gazza.8

škoda že tam Mesut toho druhýho fíka nedal, ale do odvety to máme připravený pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil by potřeboval za to laxní zakončení nafackovat, mohli jsme odjíždět s dvoubrankovým náskokem. Btw. co se stalo Ikerovi na konci? Trefili ho ze zfanatizovaného publika?

Reagovat
Kily

skončil zápas, přepínám programy, vrátím se na Sport2 a vidím ležícího Ikera. Fanoušci Sevilly zachránili hráče, protože po skončení zápasu předvedli něco ještě ubožejšího, než jejich hráči za necelých 95 minut na place

jinak Alexis je celkem platný, když leží na hřišti, škoda, že jsme to nevěděli v létě a prodali ho. Mohli jsme ho položit na vápno a nechat ho tam, určitě by v téhle poloze byl platnjší než na nohou stojící a po nohách chodící a běhající Dealbert

Reagovat
smazaný uživatel

jestli on to iker taky trochu neprihral, asi jako kdyz si chodi pokazdy pro balon za branu, kdyz mu ho podavac hodi do malyho vapna

Reagovat
Kily

během zápasu možná jo, ale nemyslim si, že by po zápase měl někdo mít potřebu přihrávat takové věci a ležet na zemi místo toho, aby šel slavit výhru s fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

videl si jak to prilitlo?

no kdyby tak nezdrzoval tak bych mu to lezeni veril, takhle vaham

Reagovat
Kily

neviděl, píšu, že jsem přepínal programy a pak se vrátil na Sport2 a viděl ležícího Ikera Nějakou opakovačku pak neukázali a na netu jsem to nehledal, ale každopádně si nemyslim, že by Iker měl mít potřebu něco podobného dělat, když už bylo po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

no oni pak pustili opakovacku na streamu , tak se to objevi i nekde na netu, proste nejsem si jistej, zapas byl misty pekne vyhecovanej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zajímalo by mě, jak by rozhodlo video (kdyby už se ve fotbale využívalo).

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč se už nezavedlo videu formátu jestřábí oko (tenis), pak by se nemuselo todle vůbec řešit

Reagovat
Kokesh

A je po zápase. 10 min sledovat Barcu mi stačí, ten tým je neuvěřitelně v laufu.

Reagovat
Kily

chytat dneska Alves, tak je to pořád 0:0 (hmm, tak teď už asi 1:0). Jinak stejně nevim, proč se proti Seville snažíte, komentátor před chvílí říkal, že Barcelona hrála čtvrtfinále s Baskama a semifinále s Betisem, takže dneska hraje finále

Reagovat
Kokesh

Komentátor je pěkná nudla. No byly to hodně laciný góly, to bude zase výprask...

Reagovat
$dolar$

Zapas jsem nevidel, ale Benzema krasnej gol, a podle me to gol byl (mam na mysli to s tim Albiolem)

Reagovat
smazaný uživatel

Letos může být až 7 El Clásic

To by byl mazec

Reagovat
X-bano-X

Tak to by bol. 35:0 za rok to tu ešte nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se probudíš s rukou v nočníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si počítal?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jaře v lize, finále poháru, pak dva zápasy v superpoháru, na podzim v lize a další dva kdybychom baletky chytli v LM

Reagovat
Masi

to nevím kdes vzal že superpohár je letos

Reagovat
X-bano-X

Hrá sa tento kalendárny rok, či?

Reagovat
Masi

potom potenciálních 7 duelů být může tedy

Reagovat
smazaný uživatel

finale se hraje na dva zapasy ?

Reagovat
X-bano-X

1

Reagovat
rufus

Benzema a Raúl Albiol.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě překvapují zdejší názory, že situace "Albiol" byla gólová. Ten míč na 100% nebyl celým svým OBJEMEM za lajnou, takže rozhodčí rozhodl naprosto správně a podle pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=pyfz7AedA58

Je to divné, ale ani v tomto momentu to není gólová situace. Jelikož u rozhodování jestli to gol byl nebo ne, nerozhoduje, jestli se ten míč lajny dotýkal nebo nedotýkal, jde o OBJEM, ne o plochu míče na lajně. Ta mezera je příliš malá na to, aby byl míč celým objemem za lajnou.

Jde o úhel, tohoto pohledu "je míč za", z pohledu shoda bude jeho část na lajně...

Reagovat
homeles8
Reagovat
homeles8

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já to chápu

Reagovat
homeles8

....no, tak takhle nějak jsem tu situaci z těch všech obrázků a videí vejš viděl já, akorát mezi červrnou a zelenou čárou bylo fakt jen pár mm

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, mezera mezi spodní částí míče a lajnou neznamená, že je míč celým objemem za míčem...snad to i zbytek konečně pochopí...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jo ale přeci jen, neměl bys záběr přesně ze strany branky?

Reagovat
JozkokozleJ

Toto ma vie vzdy nastvat, ked lopta nie je mimo ihriska ani polovicou a vsetci by sa do krvi hadali, ze je aut... a co je este horsie, rozhodca to furt piskne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sice to nestíhám, ale všechno nejlepší, Wayne

Reagovat
j_mrazik

99

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro double Barci

Reagovat
Carlos Juan Pablo

fajn, tak my LM, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dohodneme se

Reagovat
rufus

píše se Barci nebo Barcy?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to druhý a ještě ''ç''

Reagovat
rufus

s ypsilonem to vypadá líp, ale katalánskou klávesnici používat nebudu, abych to psal úplně dokonale..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to jo, katalánská klávesnice je urážka Alt+135 stačí

Reagovat
rufus

mám špatnou pamět, stačí že si pamatuju, jak napsat ♥

Reagovat
homeles8

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já jsem se něco asi naučil, řeč egoisty, snad se povede

......↓

→ Já ←

......↑

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to není o Řepkovi, tak je nadpis lživý. :)

Reagovat
homeles8

tak mě napadlo, že by se horní tyčky zabudovala podlouhlá kamera, která by viděla celou brankovou čáru

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mě to El Clásico nijak nebere?

Reagovat
rufus

Protože podle nicku fandíš anglickýmu týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že hodně lidí fandí klubům v Anglii a na El Clásico se těší.

Reagovat
homeles8

ale ne všichni a ty patříš mezi ně :)) to je jako kdybych já se babičky zeptal, proč mě nebaví ordinace v růžové zahradě

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v tom případě mě baví Rodinná pouta.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

bo nemáš rád Petra Rychlýho

Reagovat
homeles8

no to dá rozum

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to určitě

Reagovat
homeles8

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád,dnes to bolo ťažké škoda nepremenených šancí ale 0:1 beriem.Ale ešte nič nieje isté takže kľud aj keď dúfam že už sa nič zlé nestane a vo finále sa stretnú Real s Barcelonou.Ach jo,zase sme narazili na Katalancov ? čo nám už naozaj nikdy nedajú pokoj? ...bude to ťažké ,rešpektujem ju,ale nebojím sa jej za prehry počas dvoch rokov musí prísť pomsta a pomsta vo finále CdR by bola ideálna.HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on zas Benzema nebude tak špatnej, ted 2x za sebou zařídil vítězství. Ronaldo gol nedal...

Reagovat
Sosi

Supertalent Mesut Özil

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac zapasu...

Reagovat
Kokesh

?

Reagovat
j_mrazik

Po skouknutí včerejšího zápasu musím říct, že Adebayor Realu neskutečně pomůže.

Nechci nějak rýpat, ale vám se ten fotbal líbil?

Přišlo mi, že se většina hráčů soustředí úplně na něco jiného než na fotbal jako takový. Ronaldo předvedl pár fines, v pořádku, na to se prostě chodí, ale některé "ramosoviny" byly taky zajímavé. Nevím, jestli to bylo terénem, že hráči nebyli pořádně schpni kontrolovat balon + přihrát, ale ten mi přišel ok. Ten tým mi přijde, jako by se sešla banda výborných individualit a šli natáčet klip pro Nike.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to celkom pacilo,hrali sme co sme potrebovali a boli sance aj na druhy gol Sevilla ukazala okrem konca prveho polcasu hovno.Az sa cudujem,som cakal,ze to bude tazky pretazky zapas a nakoniec to bola pohodicka pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jste jak malé děcka...jsem fanoušek barcelony..ale kolikrát těch keců co tady slyším na real,mě začínaj štvát...To co je pro nás messi,pro fans realu je ronaldo,co je na tom ježiši k nepochopení..??At se na mě nikdo nezlobí,ale co by byla barcelona v PD kdyby nebyl real,bylo by to nemastný neslaný...a podle mě je jasný že největší kluby v Evropě,budou samo sebou utrcet největší peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=w3tFkqcBE_o takze podla vsetkeho Iker dostal plastovou flasou,ale ta ho iba čuchla.Aj tak to vypoveda vela o tom primitivnom publiku...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele