18. kolo
01.12.2012 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Těrek Groznyj 1:1

V Novgorodu byl po většinu zápasu aktivnější Těrek, který šel hned ze startu zápasu do vedení. Volžané však v průběhu dokázali vyrovnat, a tak si oba kluby poměrně spravedlivě rozdělily body. Těrek se díky prohrám svých soků dostává na čtvrtou příčku, Volga zůstává třináctá.

Do prvního útoku se hnali domácí. Salugina ovšem spolehlivě zastavil Jiránek. Následně jsme viděli nesmělé pokusy o šance z obou stran, ale ani Grigalava ani Lebeděnko nebyli úspěšní. Při další snaze o útok si vzal míč na levé straně Kudrjašov a pozemní přihrávkou přes celou šířku hřiště našel volného Ivanova. Ruský záložník nekompromisně zavěsil pod břevno a skóre se měnilo poprvé - 0:1! Poprvé a na dlouhou dobu. Následná hra byla plná nepřesností, a tudíž se ani jeden z týmu nedostával blíž k jedné nebo druhé brance, z letargie diváky mohl vytrhnout až ve 28. minutě Salugin, jenže nepovedlo se. O dvě minuty později se přihlásili i Čečenci. Po výkopu Godzjura se Těrek kombinačně dostal až do vápna, kde nemalém vápně stojící Aílton chtěl akci vyšperkovat patičkou na Adilsona, ta však byla na jeho krajana příliš dlouhá. Uběhly jen čtyři minuty a o vyrovnání se pokusil Asildarov, neúspěšně. A vzhledem k tomu, že do konce poločasu se už nic výjimečného nestalo, šlo se do šaten za stavu 0:1.

Do druhého poločasu vletěla Volga jako vítr a na favorizovanějšího soupeře zle dotírala, ale ani Karjaka se Sapogovem nebyli úspěšní. Volga následně zamkla Těrek okolo vlastního vápna a snaha se opravdu vyplatila. V 53. minutě zahrával zprava volný kop Karjaka. Rozhodl se pro přihrávku po zemi do vápna, kterou Sapogov chytře patou prostrčil houštím těl a našel Asildarova, který akci na jeden dotek krásně dokonal - 1:1! Těreku se stav samozřejmě nelíbil a hned vzápětí se pokoušel odpovědět Ailton, jeho pokus ovšem skončil nad bránou. Po této šanci hra opět utichla a obrovskou příležitost jsme měli možnost sledovat až v 76. minutě. Asildarov krásným pasem za obranu poslal do šance Salugina, který si dokázal poradit s Godzjurem, kterého položil, ale následně tísněn střílel nad břevno! Do konce zápasu se už nic významného nestalo, přestože ani jeden z týmů nebyl zalezlý v obraně a obě dvě mužstva se snažila hrát na vítězství. Ze stadionu Lokomotiv tak oba týmy odešly smírně.

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele