16. kolo
17.11.2012 10:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Spartak Moskva 1:1

Překvapivě dopadl úvodní duel šestnáctého kola. Hostující Spartak ztratil dva body na hřišti urputně bojující Volgy. Za hosty skóroval Dmitrij Kombarov, za domácí srovnal Salugin.

První šanci si připsali na svůj účet domácí. V sedmé minutě centroval Poljanin na zcela volného Salugina. Brankář Rebrov se v té chvíli mohl jen modlit. A měl štěstí, Alexandr trestuhodně minul branku a skóre se ještě neměnilo. Naopak, ve třinácté minutě se mohli radovat hosté. Kombarov po faulu zahrával přímý kop a kopl jej vskutku nádherně. Keržakov v bráně domácích se pohnul na stranu, kam čekal míč, jenže Dmitrij balon nakopl na tyč vzdálenější a míč se již třepotal v síti. 0:1.

Domácí se nechtěli dát zahanbit a nadále se snažili ze všech sil ohrožovat branku Spartaku, jenže Šulenin ani Salugin neuspěli. Na druhé straně pálil z hranice vápna Ari, ale ani jeho pokus neskončil v síti. Mezitím se hrálo pěkně zostra. Ani jeden tým si nebral servítky a pan rozhodčí měl spoustu práce s tím, aby znesvářené kohouty dával od sebe. Nicméně i přes časté kouskování hry domácí dokázali srovnat skóre. Po rohu zleva se k míči dral brankář Rebrov, ale nedokázal jej lapit a balon propadl k Saluginovi. Ten neměl moc těžkou práci. Z dvou metrů trefil prázdnou bránu. 1:1. Za tohoto stavu se rovněž odcházelo do kabin.

Druhá půle zrovna krásou neoplývala. Obě mužstva měla sice chuť, ale terén a velká vůle a bojovnost byly silnější. Domácí se statečně bili s rychlými kontry Spartaku, vedenými nejčastěji kapitánem Kombarovem, na něhož hráli domácí dokonce osobku. Z mužstva domácích nejčastěji pálil Šulenin a před svým odchodem také aktivní a gólem posilněný Salugin, ale jak Rebrov, tak Keržakov odchytali výborné utkání a více branek za svá záda nepustili. Utkání plné soubojů tedy svého vítěze nenašlo a zápas skončil 1:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele