20. kolo
08.03.2013 10:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Kubaň Krasnodar 0:2

Úvodní duel jarní části nejvyšší ruské soutěže obstarala nižněnovgorodská Volga a favorit z Krasnodaru, Kubaň. Hosté v boji o pohárovou Evropu nezaváhali a vezou výhru 0:2.

Utkání se odehrálo na Mezinárodní den žen, což je v Rusku státní svátek, nicméně moc fanoušků si cestu na stadion nenašlo. Přišlo zhruba 7500 diváků. Ti viděli od počátku aktivní hru zejména hostujícího celku, který do Nižného Novgorodu přijel s jasnou taktikou - vyhrát. První gól si žlutozelení připsali hned ve dvanácté minutě, kdy po rychlém protiútoku Pizzelli krásně vyslal Ozbilize a ten utíkal sám na Keržakova. Bombou pod víko mu nedal žádnou šanci. Kubaň se tedy dostala do vedení. Hosté i nadále na ne zrovna kvalitním trávníku vládli a domácí obrana odvracela jeden útok za druhým. Po půl hodině hry se ke střele zpoza vápna odhodlal Pizzelli a Keržakov se vší námahou vyrazil jeho střelu na břevno. První půle pak již nic zajímavého nenabídla, a tak šli hráči do kabin za stavu 0:1.

Druhá půle moc fotbalovostí neoplývala. Ve zkratce se dá řici, že hosté drželi míč a snažili se tvořit a domácí bořili. To je docela s podivem, protože právě Volga prohrávala a každý by očekával, že právě Volžané budou útočit, leč nestalo se. Za zmínku stojí jen akce Ionova, který si přiťukl míč se spoluhráčem a sám proti Keržakovovi neuspěl a poté břevno Baldého, který propálil brankáře domácích, ale gól neslavil. Když se již tedy zdálo, že zápas skončí hubenou výhrou Krasnodaru, tak hosté přidali ještě jeden gól. Stalo se tak v 90. minutě, když Tlisov utekl po pravém křídle a střelou z úhlu překonal do té doby dobře chytajícího Keržakova. Kubaň tak zcela zaslouženě bere 3 body za výhru 0:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
paver

Posílená Volga doma neprohraje. tip 1:1

Reagovat
paver

Škoda, škoda...Volga sehrála vyrovnaný duel, ale koncovka nestála za nic. Keržakov se snad konečně stal stálou jedničkou, protože chytá opravdu skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byla tutovka za ten kurs 2,2 ! začalo to velice dobře . ale fotbal nic moc teda..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele