13. kolo
27.10.2012 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - FK Krasnodar 1:1

Nudný zápas byl k sledování na stadionu Lokomotiv. První půli můžeme nazvat katastrofální, druhou nazveme třeba o něco méně katastrofální. Zápas skončil 1:1.

Z první půle stačí jen zmínit, že hostující Krasnodar se aspoň snažil hrát fotbal, uzdravený Movsisjan vystřelil celkem pětkrát, ale jeho pokusy neměly buď razanci, umístění a povětšinou obojí. Dá se říci, že první poločas nejvíce trpěl fanoušek. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Trenér Gadžijev patrně svým svěřencům v šatně vysvětlil, že gólů se docílí zejména po střelách. Hráči Volgy si to vzali k srdci a začali hrát fotbal. Dokonce jako první vsítili gól. Šota Bibilov v 64. minutě dostal balon před vápnem a vystřelil. Balon se o pár momentů později třepotal v síti. Hostující obránci se jen dívali. 1:0.

Minutu před gólem poslal kouč Muslin na hřiště Maďara Komana a věděl, proč to dělá. V 78. minutě Amisulašvili centroval a právě Vladimir přesnou hlavičkou srovnal. Míč letěl přesně pod břevno a brankář Keržakov, který se jinak nudil, nemohl nic dělat, ačkoli se snažil. 1:1.

Utkání se poté jen dohrávalo, oba celky svou dávku fotbalovosti vyčerpaly u branek a již neměly sílu zápas zvrátit. Oba si tedy odnášejí bod. Ale fanoušek...ten trpěl.

Autor: Jan Nápravník / gazeta.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
paver

1:1

Reagovat
paver

Škoda, že to Volga neudržela...

Reagovat
HullCity

2:1

Reagovat
HullCity

Snad už se konečně Krasnodar pořádně rozjede!!Opravdu jsem od nich čekal souboj o EL...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele