13. kolo
28.10.2012 13:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - CSKA Moskva 1:2

Souboj o druhé místo, případná možnost posunutí na čelo ligy - to byl zápas mezi druhým a třetím celkem ruské Premier Ligy. Těrekem Groznyj a CSKA Moskva. Lépe vyšlo hostům, kteří se tak po výhře 1:2 posouvají na první místo.

Čekalo se opravdu zajímavé utkání, jelikož oba dva týmy jsou letos ve velmi dobré formě. Aktivněji začali zcela jistě domácí, během pěti minut měli dvě možnosti z přímých kopů, ovšem Georgijev ani jeden nevyužil příliš dobře. V 8. minutě si po pravé straně podařil Aílton s Ignaševičem a z celkem velkého úhlu se mu podařilo překonat Akinfejeva - 1:0! Ve 14. minutě prošel do pokutového území domácích Tošić, předložil míč Hondovi, ale ten vysoko přestřelil.

Šance CSKA kulminovaly ve 25. minutě, kdy po levé straně utekl Ščennikov, nacentroval do pokutového území a nikým nekrytý Honda chladnokrevně uklidil míč z voleje k tyči. 1:1! O 4 minuty později byl opět Honda v hlavní roli, ovšem nedokázal hlavou uklidit míč za záda Hodzjura. V samém závěru poločasu vytvořili hráči Těreku obrovský závar před Akinfejevem a i když dokázali vylákat ruského reprezentanta mimo branku, gól se jim nepodařilo vystřelit. Obrovský dík mohli Armějci vyjádřit Berezutskému.

Druhý poločas byl zahaájen trošku v nervózním tónu a byl často rozkouskován. V 62. minutě se po obraném odkopu domácích dostal míč k Elmovi a Švéd ze třiceti metrů krásně vystřelil - Hodzjur tak tak vytáhl míč zpod břevna. O tři minuty později Honda elegantně přiťukl patou Musovi, Nigerijec ovšem díky dobré práci obrany nedokázal ani zakončit. V minutě 78. byl přítomen opět Honda. Jeho krásnou střelu Hodzjur vytěsnil pouze ke Caunovi, ale lotyšský záložník před prázdnou bránou nedokázal míč správně usměrnit. V 88. minutě konečně přichází rozřešení dnešní hádanky. Rasmus Elm zahrával přímý kop z levé strany, do centru se položil jeho krajan Pontus Wernbloom a svým prvním gólem v sezóně poslal Armějce do vedení. Do konce zápasu už se nic nestalo a tak CSKA mohlo po páté v řadě slavit vítězství na hřišti soupeře.

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (8)

Přidat komentář
zekq

2:1

Bude hodně zajímavý zápas za Těrek!Jestli tohle výhrajou tak mají nakročeno do EL!LM si anži vzít nenecha i když uvidíme

Reagovat
HullCity

Také budu věřit domácím:1:0.

Reagovat
HullCity

CSKA vytváří slušný tlak na Anži!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
paver

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

bude vyprodáno? respektive už bývá na Terek?

Reagovat
zekq

Bývá vyprodano ale dneska nebylo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele