1. kolo
20.07.2012 17:00 CET
2 : 3
(1:3)
Stadión:
 

Reportáž

Mordovija Saransk - Lokomotiv Moskva 2:3

Velmi zajímavý duel vidělo publikum v Saransku. Domácí Mordovia statečně vzdorovala favoritovi z Moskvy, ale nakonec padla 2:3. Závěr utkání byl ještě okořeněn pár kartami....

Čeká nás mnoho branek, tak se nezdržujme a pojďme hned za tou první. Domácí do utkání neohroženě vlétli a hned v 16. minutě oslavovali první prvoligový gól. Krásně se trefil Kirill Pančenko. Po kostrbaté akci se Kirill dostal k balonu a z otočky napálil balon. Jeho střela zhruba z dvaceti metrů zalétla přímo pod břevno a teprve sedmnáctiletý brankář Lobancev byl bez šance. 1:0.

O třináct minut později hosté vyrovnali. Samedov zahrával přímý kop, centrovaný míč byl několikrát tečován a Dmitrij Torbinskij zhruba z pěti centimetrů neměl problém balon napálit do prázdné brány. Lokomotiv srovnal na 1:1 a získal pevnou půdu pod nohama. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Přesněji, druhý gól hostů přišel na svět o čtyři minuty později, Torbinskyj ve vápně přihrál pod sebe na Ozdojeva, který placírkou poslal balon k tyči. Brankář Jurčenko reagoval příliš pozdě. A rozjetí Železničáři byli k nezastavení. V 38. minutě si na Šiškinův centr naběhl Chorvat Čorluka a hlavou zarazil míč do sítě. Do šaten se tak šlo za stavu 1:3.

Jestli někdo čekal, že Mordovia dá kůži lacino, tak musel být překvapen. Domácí prokázali bojovného ducha a v 62. minutě snížili na 2:3. Po rohu Pančenkova míč vybojoval Osipov a balon protlačil do sítě. 2:3.

Domácí dřeli, snažili se, pár náznaků šance měli, ale stále se nemohli dostat Lokomotivu na kobylku. Pomoci se jim snažil ještě hostující Ozdojev, který se po hloupém faulu nechal necelých deset minut před koncem vyloučit, ale nic platné. Lokomotiv výhru udržel a připsal si první tři body do tabulky. Saransk příjemně překvapil, nemusí věšet hlavu.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

Tady bych to viděl na opatrný zápas.Tip:vydřené vítězství Lokomotivu 0:1.

Reagovat
HullCity

OPATRNÝ!?Mělo mi dojít,že pod Biličem hra nikdy nebude opatrná.

Reagovat
paver

0:2 (Glušakov, Pavljučenko)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak domaci nakonec Lokomotiv jeste potrapili, ale i tak sou doma dulezity 3 body..

Reagovat
hradec

Čorluka určitě Biliče potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hradec

Nebýt jeho golu hlavou mohl Saransk 1 bod získat

Reagovat
hradec

Kirill Pančenko si připravil famozní 1 gol této sezony Premier Ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele