19. kolo
08.12.2012 14:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Volga Nižnij Novgorod 0:1

Už to vypadalo, že se lokomotiv vypne k velkým výsledkům. No, opravdu to tak jen vypadalo. Domácí prohra s Volgou vypovídá o něčem jiném. Rozloučí se touto ostudou trenér Bilič?

První půle aspoň nabídla fotbal. Pojďme se na ní podívat. Běžela 11. minuta a vše se zdálo býti v pořádku. Lokomotiv začal utkání aktivně a v této minutě mohli domácí otevřít skóre. NDoye přihrával volnému Obinnovi, ten vyzval na souboj brankáře Keržakova, překonal jej...jenže netrefil bránu. Volžané se soustředili především na bránění a útok úplně vynechali. Jenže nakonec skórovali ještě před poločasem ! V 38. minutě utekl Charitonov po křídle, překonal Ješčenka a nacentroval před bránu, kde se zjevil spasitel posledního zápasu Asildarov a protlačil míč do sítě. Volga se tedy ujala velmi překvapivého vedení. 0:1.

Domácí stáli jako opaření a do konce první půle nebyli schopni jakékoli herní odpovědi. Kouč Bilič začal být nervózní a své ovečky v šatně jistě vyplísnil. Do šaten se šlo tedy za stavu 0:1.

Druhá půle herně za moc nestála. Hru často kouskovaly fauly hostujícího celku i častá střídání. O nějakém souvislém tlaku lokomotivu nemůže být řeč, navíc když trávník v Čerkyzovském parku za moc nestojí. Ale přece se domácí dostali do jedné velké šance. V 82. minutě pálil hlavou NDoye, už už se zdálo ,že skóruje, ale famózní Keržakov jeho hlavičku k tyči zázračně vykryl. Tento zákrok nakonec znamenal veledůležité tři body pro Volgu a další zbytečnou ztrátu pro Loko. Nižnyj Novgorod tedy zvítězil 0:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

kuva...kvuli Lokomotivu tiket v pr......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele