13. kolo
26.10.2012 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - FK Rostov 1:0

Ve 13. kole podle předpokladu vyhrála domácí Kubaň a Rostov tak jen prodlužuje svou mizérii. Je to již pátý zápas v řadě, ve kterém hosté nedokázali vyhrát, Kubaň tak zároveň prodloužila svou neporazitelnost na domácím hřišti na 17 utkání.

Velkým favoritem v tomto utkání byli domácí a jejich fanoušci se mohli radovat už v 6. minutě, kdy po rohu střílel Özbiliz a Baldé před poloprázdnou brankou tečoval nad - Pletikosa byl v této situaci zcela bezmocný. Hned na to se Rostov snažil odpovědět protiútokem, který vedl Holenda se Sinamou, ale Česnauskisův pokus zůstal zablokován. Ve 24. minutě opět měli domácí obrovskou příležitost, ale tentokrát ztroskotali na výtečném brankáři hostů, Baldé posunul míč na křídlo, odkud se dostal až před bránu k osamocenému Popovovi, ale jeho pokus Pletikosa vytěsnil. Do konce poločasu byly pak k vidění ještě dvě slušné příležitosti - každá na jedné straně. Nejdříve Bentley ve 40. minutě z hranice pokutového území prověřil Belenova a následně ve 43. vyslal Popov tvrdou ránu z 25ti metrů, kterou Pletikosa vyboxoval.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako první - tedy v režii domácích, ovšem vyložených příležitostí ubylo. Svěřenci Jurije Krasnožana prověřovali Pletikosu zejména zdálky, ovšem tyto pokusy chorvatský brankář v pohodě kryl. Toto vše trvalo až do 77. minuty, kdy Pizzelli, po pár minutách ve hře, perfektní uličkou našel nabíhajícího Popova a ten přehodil gólmana hostů. Do konce utkání, které bylo v závěru hodně rozkouskované, se už nic zvláštního neudálo a tak domácí slavili zasloužené vítězství a posunuli se na dočasné páté místo v tabulce.

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
HullCity

Tak nakonec přece výhra!!

Reagovat
zekq

Rostov překvapí 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele