4. kolo
10.08.2012 18:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - FK Krasnodar 2:1

Trochu překvapivě skončilo krasnodarské derby. Mírně favorizovaní hosté si vytvořili daleko více šancí, ale domácí dokázali ze svých pár šancí vsítit dvě branky. Kubaň vyhrála 2:1.

Začátek zápasu drželi ve svých otežích hosté, nicméně i přes pár Movsisjanových kontrů se nedařilo vyzrát na obranu Kubaně. Domácí toho mnoho nepředvedli a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy kapitulují. Hostující FK těžilo z práce Arménce Movsisjana, motal domácí zadáky, nicméně finální střela chyběla, zatím se zastřeloval. K údivu všech diváků se domácí kubaň Krasnodar dostal do vedení. Ionov totiž utekl po levém křídle, nacentroval....a trefil nohu hostujícího zadáka Amisulašviliho, který si srazil míč do vlastní branky.

Hostující FK tato situace dokonale zaskočila a do poločasu nebylo schopné nic vymyslet, žlutozelení tak šli do šaten s jednobrankovým náskokem.

Hosté přišli do druhé půle s ještě větší aktivitou než v poločase prvním. V 58. minutě pálil Joazinho, Bělenov míč vyrazil jen před sebe, kde stál nikým nebráněný Ignatěv, jenže tomu v rozhodující chvíli sjel balon z nohy. Zel před ním prázdná brána. O pár minut později se snažil Bělenova nachytat Movsisjan, ale jeho překvapivá střela z velkého úhlu skončila těsně vedle. Mezitim se obraz hry trochu změnil, protože domácí začali hrát trochu od podlahy a žlutilo se. I přes pasivní a agresivní hru se Kubaň radovala podruhé. V 81. minutě potáhl balon Pizzeli, přihrál na pravé křídlo Ureňovi a ten nacentroval do vápna, kde sám hlavičkoval aktivní Ionov. Sinicin v bráně FK byl bez šance.

Hosté přepnuli ještě na vyší stupeň, Movsisjan dal v 86. minutě po závaru gól, ale ani to nestačilo na body. Kubaň přišla k výhře jak slepý k houslím, výkon hostů je příslibem.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (8)

Přidat komentář
paver

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

Tohle derby bude jako vždy zajímavé,troufnu si tvrdit,že padne i nějaká ta červená.Vidím to jako remízový zápas: 2:2.

Reagovat
HullCity

Skoro...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak určitě vyhraje Krasnodar ne, sranda derby bude opatrné a remíza je dost možná

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele