17. kolo
23.11.2012 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Rostov - Mordovija Saransk 2:0

V předehrávce 17. kola se podle očekávání radoval lepšící se Rostov. Vše rozhodla proměněná penalta v závěru první půle. Domácí se tak odpoutávají od barážových příček. Saransk je i nadále poslední.

První půle toho mnoho fotbalového nenabídla. Hostující trenér Bibikov vsadil vše na obranu a hráči Mordovije se tím řídili. Pozorně bránili, bohužel na útočení trochu pozapomněli. Domácí od počátku zápasu útočili, nicméně první velkou šanci měli na kopačkách hosté. Stalo se tomu tak v 37. minutě, kdy Ivanov utíkal na Zabolotného (ten vystřídal zraněného Pletikosu) a střílel do levého rohu branky. Balon si však cestu mezi tři tyče nenašel. Pravidlo nedáš-dostaneš se dokázalo v 45. minutě, kdy Dujmovič ve vápně přímo sundal Kalačova. Penalta. Tu Džakov bezpečně proměnil, i když Jurčenko uhádl směr. 1:0. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Druhou půli načali lépe domácí, zejména Kalačov hýřil aktivitou. Jenže Jurčenko všechny jeho pokusy lapil. Největší šanci si ovšem vypracoval Starikov, jehož pokus skončil na tyči! O pár minut později, konkrétně v 75. minutě, se zdálo být vymalováno. Konkrétněji, vymalováno bylo červeně, kdy hostující Koncedalov ošklivě kopl Šešukova. Okamžitá červená karta. Šest minut na to bylo již rozhodnuto úplně. Po Českauskisově autu se k míči dostal Kiričenko a přízemní střelou rozvlnil síť podruhé. Stejným výsledkem skončil celý zápas, protože Mordovije nedokázala zareagovat. Domácí tak zaslouženě vyhráli 2:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele