19. kolo
07.12.2012 15:30 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

FK Rostov - FK Krasnodar 2:3

Zápas chudý na šance, ale bohatý na góly přinesla předehrávka 19. kola nejvyšší ruské soutěže. Hostující FK Krasnodar nakonec bere tři body po výhře 3:2.

Hosté vstoupili do utkání lépe a vytvořili si územní převahu, kterou přetavili v 24. minutě v první gól utkání. Po pěkném centru Joazinha se k míči dostal Wanderson a překonal Pletikosu, který sice vyrazil proti míči, ale kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. 0:1.

Domácí se probrali docela rychle a hned o dvě minuty později dokázali srovnat! Blatnjak vyslal do úniku Dmitrije Poloze a ten z velkého úhlu pádil vstříc bráně a dokázal překonat hostujícího brankáře Sinicina střelou na zadní tyč; podobně jako Wanderson o chvíli dříve. 1:1.

O deset minut později se hosté opět dostali do vedení. Šílený první poločas! Tentokráte se trefil patičkou Šipicin a Pletikosa tahal balon ze své sítě podruhé. Za stejného stavu se šlo i do kabin. Fanoušek mohl být spokojen. Sice Rostov nevedl, ale útočníci byli, jak se zdálo, ve formě.

Kdo čekal konečně klidnější druhou půli, tak "valil oči" i nadále. Devětačtyřicátá minuta a Wanderson zvyšuje na 1:3! Stalo se tak po nepřesné přihrávce zadáků Rostova - Brazilec se dostal k balonu a najednou stál tváří v tvář Pletikosovi. Trefil se náramně. K levé tyči.

O sedm minut později zase domácí srovnali krok, tentokrát se po Česnauskisovo střele míč odrazil od tyče ke Kiričenkovi, který neměl problém uklidit balon do odkryté svatyně brankáře Sinicina. 2:3.

Bohužel poté se již nic zajímavého nedělo. Domácí nesebrali síly na vyrovnání a kouč Muslin svým ovečkám asi řekl, že je potřeba také bránit. Hře také neprospěla častá střídání, takže zápas skončil nakonec výhrou FK 3:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
hradec

TIP: 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele