1. kolo
23.07.2012 17:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Rubin Kazaň 2:1

Zajímavý duel mezi krasnodarským FK a Kazaní nakonec vítěze našel. Díky kanonýrovi Movsisjanovi se jím stali domácí. Za hosty pouze korigoval výsledek Natcho.

Domácí od začátku působili svěžejším dojmem a svého soupeře přehrávali. Za zmínku stojí zejména spoluprávce Komana s Movsisjanem, kteří spolu hráli první ostrý zápas, ale nacházeli se jako Iniesta s Xavim. Nicméně úvodní tlak branku nepřinesl. Na druhé straně o sobě dal vědět Sergej Davydov, který se zjevil před Revišvilim, ale jakoby se této situace zalekl a zmeškal správný moment pro střelu. Domácí jej zpacifikovali. Hrál se pěkný, svižný fotbal. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale chyběla finální přihrávka. Ta přišla v 41. minutě, kdy Drinčič střílel, hostující gólman vyražením v podstatě přihrál Movsisjanovi, který střelou k tyči otevřel skóre. Za stejného stavu se odcházelo do šaten.

Druhou půi načali domácí borci s chutí. A v 61. minutě se dočkali odměny. Vyběhnuvší Arlauskis totiž fauloval Marcia, který svému pádu trochu přidal a sudí nařídil pokutový kop. Ten zahrával Jura Movsisjan a nemýlil se. Na konto Krasnodaru připsal jubilejní 60. prvoligový gól.

O čtyři minuty později kopali penaltu i zaskočení hosté. Rjazancev byl ve vápně faulován a záložník Natcho penaltu bezpečně proměnil - 2:1. Rubin sice snížil, ale k žádnému náporu se nedostal, naopak o hattrick usiloval domácí Movsisjan, který v 82. minutě napálil dokonce břevno. Jelikož se nikdo jiný střelecky již nečinil, utkání skončilo spravedlivou výhrou domácího Krasnodaru.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
HullCity

1:0 Krasnodar slušně posílil,podle mě letos můžou klidně bojovat o EL!

Reagovat
HullCity

Krasnodar bude letos hodně silný!!!Hlavně neztrácet body se soupeři jako Samara nebo Rostov a klidně z toho může být EL!

Reagovat
paver

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Sotuen

juj první kolo,tož to bude plichta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnodar je jen o Movsisjanovi, myslim ze ma nejvyssi cas zamirit do velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

no jo máš recht, jsem si jistej, že příští sezonu to tak bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele