15. kolo
10.11.2012 10:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Alanija Vladikavkaz 2:0

Dinamo si napravilo chuť po minulé porážce s Krasnodarem a porazilo Alaniji Vladikavkaz 2:0. Oba góly vsítil německý střelec Kevin Kurányi.

Alanija nezačala utkání špatně. Sice se čekal úvodní tlak domcího Dinama, ale Čečenci se nenechali zastrašit a útočili. V 23. minutě dokonce mohli získat vedení. Čičerin však z dobré pozice pálil nad. Domácí se nenchali zahanbit a čtyři minuty na to se dostali do vedení. Dzsudzsák poslal dlouhý míč, ten se po pár peripetiích dostal ke Kurányimu, jenž se ocitl sám před brankářem a přehodil jej. balon zapadl do sítě jako do peřinky.

Poté se Moskavné ujali aktivity a hráči Alanije museli pozorně bránit a na nějaké útočení se nezmohli. Nicméně i přes územní převahu Dinama se skóre nepohlo a do šaten se šlo za stavu 1:0.

Druhá půle za moc nestála. Domácí se snažili dobýt čečenskou tvrz, ale ta vytrvale odolávala a omezovala se na občasné brejky, které ovšem nebezpečné moc nebyly. Když se už zdálo, že utkání skončí výhrou 1:0, tak německý snajpr Kurányi ještě jednou rozvlnil síť hostující branky. Stalo se tak po rohu Dzsudzsáka, ten načechral balon přímo na hlavu Kurányiho a skóre se měnilo podruhé. Stejným výsledkem skončil celý nudný zápas. Dinamo vyhrálo zaslouženě 2:0.

Autor: Jan Nápravník

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele