1. kolo
22.07.2012 18:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Anži Machačkala - Kubaň Krasnodar 2:1

Nejsledovanějším mužem zápasu mezi Anži a Kubaní byl jednoznačně Lacina Traoré. Ten v létě přestupoval právě z Krasnodaru do Machačkaly a svému bývalému zaměstnavateli připravil nemilý dárek. Dal mu vítězný gól.

Spartak dal gól v první minutě zápasu. Anži si dalo v první minutě gól vlastní. Gabulov mohl jen kroutit hlavou. Domácí zadák Joao Carlos si totiž nevšiml, že stojí z brány venku, a přehodil jej. Kubaň se tak v suchém triku dostala do vedení a ani se moc nenadřela.

Domácí potom rozpoutali peklo. V 12. minutě poprvé pálil Traoré, Bělenov míč sotva vyrazil, ani nevěděl jak. V osmnácté minutě snad již po pátém rohu pálil Eto'o, ale nepřesně. A v 31. minutě bylo vyrovnáno. Boussofa centroval, Samba hlavou udeřil, Bělenov míč vyrazil, ale pouze k Etoovi, který míč dopravil do sítě.

Domácí obrat dokonali v 43. minutě, kdy skvělý Boussoufa utekl po lajně a poslal balon před bránu, kde stál Traoré, ten opravdu neměl problém nastavit nohu a uklidit balon do sítě. Tribuny šílely. Za tohoto stavu se šlo do šaten. Domácí mohli být spokojeni.

Jestli někdo čekal, že Kubaň nechá vzpomenout na loňskou sezonu, kdy bojovala o každý balon, tak musel být zklamán. Svěřenci kouče Petrescua se spíše prali sami se sebou a domácí se nikam nehnali. Druhá půle se tak dohrála v poklidu. Domácí si připsali první tři body tabulky. Krasnodar bude muset zabrat.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

2:1

Reagovat
HullCity

Výborně Anži!!Traore snad už ten výkon proti Honvédu nikdy nezopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s bigpeetem. Taky čekám pčekvápko. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohlo byt realne, za domaci se trefi Lacina Traore

Reagovat
Lamskej#RMCF

to se tady na EF najdou i blázni, co fandí tomuto klubu ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak Anži je fajn tym s celkem dobrejma hracema. navic eto´o + novacek Traore, to te motivuje se o to zajimat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele