14. kolo
05.11.2012 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Alanija Vladikavkaz - Volga Nižnij Novgorod 0:2

Alanija útočila, Volga skórovala. Tak by se dal shrnout zajímavý duel ve Vladikavkazu, který díky větším zkušenostem lépe zvládla hostující Volga.

Domácí nastoupili do utkání s velkou vervou, věděli totiž, že dnes půjde o hodně. Brankář Keržakov byl stále v permanenci, v desáté minutě s velkou námahou vyrazil střelu Aslana. Poté pálil dvakrát Neco, ale pouze do náruče připraveného Keržakova. První půle jinak nenabídla moc šancí. Hlavně na straně Volgy, která se především soustředila na bránění, protože hra s otevřenou obranou jí moc nesvědčí. Na konci první půle poprvé zahrozil Sapogov, ale Volžané se do vedení nedostali. První poločas tedy skončil smírem.

Druhou půli lépe začali hosté, jenže se jim lehce zranil aktivní Karjaka a musel střída. Již v 50. minutě. Nicméně poločasový fén kouče Božoviče zabral. V 68. minutě se poprvé pohlo skóre utkání. Maksimov před sebe přihrál balon, kterého se ujal Sapogov a překonal bezmocného gólmana domácích. 0:1.

Pět minut na to, v 73. minutě bylo vymalováno. Sapogov s Maksimovem si tentokrát vyměnili role. Prvně jmenovaný patičkou překonal obranu domácích a Maksimov byl najednou sám před Gilderem. Neměl problém jej překonat. 0:2. Poté se utkání jen dohrávalo. Volga zkušeně hlídala vedení a poctivě bránila. Hráči Alanije byli jako opaření, nebyli s to si pořádně přihrát. Utkání tak skončilo výhrou Volgy.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

0:1

Reagovat
paver

Snad se Volga zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele