18. kolo
01.12.2012 13:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Alanija Vladikavkaz - Lokomotiv Moskva 0:1

Lokomotiv si z Vladikavkazu odváží povinnou výhru, přestože herně vůbec nepřesvědčil. Je tedy možné, že po pondělku už Slavena Biliće na jeho lavičce neuvidíme. Pokud se tak stane, předá svému nástupci mužstvo na sedmém místě, pouze o skóre od pohárových pozic. Alanija naopak zůstává předposlední a situace je opravdu kritická.

Začátek utkání nám moc fotbalu nenabídl, kupříkladu už v první minutě Priskin narazil do Guillhermeho a bylo nutné ošetřování brazilského brankáře. Ten se ze zákroku Maďara v pohodě otřepal a mohlo se po pár minutách pokračovat dále. Do prvního gólu jsme neviděli opravdu nic zajímavého nebo zvláštního a bylo dobře, že přišel brzy. Ve 12. minutě se hosté dostali k rohu, který si na starost vzal Obinna. Jeho přesný centr našel Grigorieva, který hlavičkou napálil míč kolem bezmocného Chomiče. A tímto zajímavé okamžiky prvního poločasu skončily. Oba dva týmy byly opravdu nemohoucné, přestože Alanija byla jasně aktivnější a hlavně agilní Maurício se snažil s výsledkem něco udělat, vše bylo zbytečné, protože bez sporadické účasti Neca tu nebyl nikdo jiný, kdo by mu pomohl. Na druhé straně Lokomotiv byl vyloženě trapný a nedokázal se dostat vůbec k ničemu.

Druhý poločas pokračoval ve stejném rytmu, jen se nyní přidalo i množství tvrdých zákroků, které byly za hranicí pravidel. Hra tak byla rozkouskovaná a při hře mohli diváci pouze plakat. V 57. minutě se opět Maurício pokoušel o něco, co by změnilo průběh zápasu, ale jeho střela vůbec nenašla bránu. O osm minut později se kopal přímý kop na bránu hostů a míč si postavil Vladimir Chozin. Kdo si pamatuje, je to tentýž hráč, který propálil Malafejeva ve vzájemném zápasu se Zenitem. Nyní zahrál přímý kop opět exkluzivně a jeho puklici z dálky zastavila až tyč! Od ní se odrazil míč k Dudiakovi, jenže ten už hradbu těl před sebou neprostřelil. Do konce utkání to byl poslední zajímavý moment na hřišti, pokud nebudeme počítat žluté karty. Zajímavější moment jsme měli možnost vidět za postranní čarou, kde se Valerij Gazzajev nehodlal smířit se žlutou kartou pro Priskina, a tak musel být v 84. minutě vykázán na tribunu. Lokomotiv tak v nezáživném zápase vyhrál 0:1!

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele