o titul, 34. kolo
11.03.2012 16:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Kubaň Krasnodar 1:1

Po vyřazení z Ligy mistrů nezvládl Zenit Petrohrad domácí utkání proti Kubani. Svěřenci trenéra Spallettiho s mužstvem z jižního Ruska remizovali 1:1. Za hosty se trefil bývalý hráč Zenitu Ionov.

Zenit se chtěl fanouškům rehabilitovat za lisabonské vyřazení z Ligy mistrů a začal aktivně. Již ve 3. minutě pořádně zahrozil Hubočan, slovenský reprezentant mířil do tyčky. Zenit podnikl další útoky, ale už ne tak nebezpečné. Ani Kubaň nezůstávala pozadu.

Zenit měl nadále převahu. Ve 13. minutě z pěti metrů přestřelil Fajzulin, neujala se ani střela zadáka Lombaertse. Další šanci měl Keržakov, gólman hostů Belenov jej vychytal. A pak opět zazvonila tyč krasnodarské branky, nastřelil ji Širokov.

I když se Kubaň především bránila, ve 40. minutě měla po faulu Bruna Alvese na Ureňu východu pokutového kopu. Ten si postavil bývalý hráč Zenitu Aleksej Ionov a proměnil - 0:1.

Zenit měl taky ve druhém poločase šance, ale Kubaň statečně bránila hubené vedení. Když se zdálo, že Petrohradu došly nápady a poprvé po 19 utkáních na stadionu Petrovskij prohraje, podařilo se v 74. minutě vyrovnat na 1:1 Lazovićovi.

Zarmoutit mohl domácí diváky útočník Kubani Traore, jeho střelu ale hrdina okamžiku Malafejev vytěsnil na tyč.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele