o titul, 31. kolo
18.11.2011 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Anži Machačkala 0:0

Fotbalisté Zenitu Petrohrad přehrávali hostující Machačkalu, ale z bohatého množství šancí žádnou neproměnili. Duel na stadionu Petrovskij tak skončil bezbrankovou remízou.

Už od úvodního hvizdu chtěl Zenit dagestánskému protivníkovi ukázat, kdo je na stadionu Petrovskij doma. Hráči Anži měli plné nohy práce s ofenzivními lídry Zenitu, do šance se prodral Bystrov, ale neproměnil. Lépe postaveného hráče hledal v gólové šanci Širokov. Anži úvodní patnáctiminutovku ustálo a postupem času vyrovnalo hru. Hodně práce odvedl Žirkov, který se překvapivě ve středu zálohy podílel na tvorbě hry. V prvním poločase měl ale blíže vedení domácí Zenit, v jednom momentu už pomalu stadion Petrovskij slavil, ale Bucharov vzal v gólové pozici míč z nohy Širokovovi.

Druhý poločas začal stejně, jako ten první - útoky Zenitu. Machačkala ale opět dokázala vyrovnat hru a vytvořila si i několik šancí z protiútoků, které musel gólman Malafejev hasit. Výkon Zenitu pozvedl v 70. minutě Portugalec Danny, který šel na hřiště za velkého potlesku.

Deset minut před koncem šel pod sprchy po druhé žluté kartě Bussufa, kterému ujely nervy. Závěr utkání se nesl ve znamení obrovské převahy Petrohradu, ale ani jedna ze šancí domácího týmu se neujala. Anži si veze z Petrohradu cenný bod.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Eto´o tam dá 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Anží vyhraje ale bude to tezke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele