základní část, 6. kolo
23.04.2011 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Kubaň Krasnodar 0:1

Volga Nižnij Novgorod v této sezoně poprvé ztratila na domácí půdě, jejím přemožitelem se stal Kubaň Krasnodar. O vítězství jižního celku rozhodla jediná branka záložníka Kulika.

Hráči Kubani se od prvních minut zaměřili na kreativní sílu Volgy Chodžavu a Tursunova, ve výsledku si tak hosté poradili s útoky svěřenců trenéra Omari Tetradzeho bez větších problémů. Poměrně dost možností měli Novgorodci ze standardních situací, ale vytěžili z nich minimum. Jen jednou brankář Krasnodaru Budakov nejistě vyrazil míč před sebe, ale nic z toho nebylo.

Kubaň toho v útoku příliš nevymyslela. Zpočátku Tlisov prověřil reakci Abajeva. V dalších minutách se hosté snažili centry najít urostlého hrota Traoreho. Pouze jednou se mladíkovi z Pobřeží Slonoviny podařilo od zadáků odpoutat a pálil těsně mimo.

Ve druhém poločase problémy Volgy ztížilo zranění Chodžavy. Nicméně Kubaň ne a ne najít nedostatky v obraně domácích. Nejzajímavější byla střela Kulika, která těsně minula břevno. Druhý pokus aktivního záložníka byl úspěšnější a znamenal úvodní branku zápasu. V 72. minutě Kulik využil centru Maksimova z levé strany a hlavou pomocí odrazu od země rozvlnil síť.

Volga následně zabrala, ale soustředěná obrana žlutozelených výraznější nebezpečí před svoji branku nedovolila. Nedobytná tvrz v Novgorodu letos poprvé padla a Kubaň se posunula na průběžné první místo v tabulce Premier Ligy.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele