o udržení, 37. kolo
31.03.2012 12:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - FK Rostov 2:0

V úvodním zápase sobotního programu Premier ligy potvrdila Volga lepšící se formu a vyhrála již třetí zápas za sebou. Tentokráte to odnesl skoro zachráněný Rostov. Domácí zvítězili 2:0.

Domácí od začátku svého soupeře tlačili a v lehce zimním počasí si vytvořili územní převahu. Tu přetavili v 6. minutě v první brnaku utkání. Maximov vylsla svého kolegu z útoku Bibilova do souboje s brankářem Pletikosou a domácí útočník neváhal a prostřelil jej. 1:0.

Domácí byli jasně lepší. Hosté působili odevzdaným dojmem a Pletikosa tak byl v permanenci i v dalších minutách. Hrozili hodně Karjaka s výše zmíněným útočným duem. V 32. minutě pronikal právě Karjaka pokutovým územím a byl jedním z obránců sundán k zemi. Penalta! Sám postižený si vzal míč a neváhal a Pletikosa byl překonán i podruhé.

Ke konci poločasu se prosadil ještě Bibilov, už se radoval, ale pomezní zapískal ofsajd. Domácí tak odcházeli do kabin znatelně spokojenější. Hráči Rostovu byli úplně mimo, jak fyzicky, tak psychicky. Bůh ví, jaké pokyny měli ...

Rostované vůbec poprvé zahrozili až v druhé půli, kdy Gackan vypálil z utěšené vzdálenosti, ale domácí brankář zasahovat nemusel a i nadále mrznul. Hostující hráči se přeci jen začali trochu hýbat, ale málo platné, šance nepřicházely. V 63. minutě se dostal k balonu Česnauskis a z hranice vápna vypálil a balon jen těsně minul břevno Astachovovy svatyně. Bohužel, poté se hra vytratila. Domácí se bránili pozorněji a soustředili se na brejky, které ale nebyly vůbec nebezpečné, a tak se probránili k zaslouženému vítězství, které v boji o záchranu bude jistojistě veledůležité. Rostované mají své již skoro jisté a měli by si šáhnout do svědomí. Toto asi nebyla náhoda.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele