základní část, 19. kolo
06.08.2011 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - FK Rostov 0:1

Rostov od konce května zvítězil poprvé, když porazil v Nižním Novgorodu Volgu. Úspěch v zápase, kde se žlutilo a vylučovalo, přinesl jižanům Bracamonte.

Volga měla dlouho převahu v prvním poločase, jenže nepřineslo to domácímu klubu takřka žádnou výhodu. Naopak Rostov předváděl nebezpečné výpady.

Zprvu Maxim Grigorjev nepřesně střílel po rozehráni standardní situace a pak mu velice zkušený Adamov přenechal právo vystřelit během protiútoku. Smůlou bylo, že i tentokrát Grigorjev minul. Tím nezářivějším a zároveň kuriózním momentem poločasu se stal útok Rostova, kdy si Kočiš s Adamovem překáželi a tak ani jeden nevystřelil do prázdné branky.

Po přestávce se trenér domácích snažil zlepšit útok a poslal do hry Chodžavu a pak i Adžindžala. Kolem 60. minuty vyběhl na hřiště ázerbájdžánský útočník Cavadov. Na to Balachnin odpověděl posláním na trávník svých nováčků, Bracamonteho a Élsona.

Druhý poločas vypadal zajímavěji. Oba týmy přitvrdily. Dohromady dokázali hráči nastřádat devět žlutých karet. Hosté dokonce dohrávali v devíti. Rostovský obránce Boussaidi hrál nečistě proti Cavadovi a byl hned poslán Sergejem Lapočkinem ze hřiště. Ke konci zápasu si druhou žlutou kartu vykoledoval Gaţcan.

Zápas rozhodla zkušenost a mistrovství Bracamonteho. Argentinec zpočátku zkoušel pozornost Abajeva a seřizoval si mušku. Při rozehráni jednoho z rohů si pohlídal odražený balón a poslal jej pod břevno. Volga nehledě na hráčskou převahu, nedokázala odpovědět ani jedním útokem.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele