základní část, 28. kolo
22.10.2011 12:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - FK Krasnodar 0:2

Branky Marcvaladzeho a Movsisjana zajistily Krasnodaru vítězství na hřišti Volgy Nižnij Novgorod. Domácí neskórovali už ve třetím utkání v řadě a zůstávají na 12 místě v tabulce.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Hosté často využívali schopností útočníků Marcvaldzeho a Movsisjana, ale obrana Volgy fungovala spolehlivě. Oběma týmům chyběla myšlenka, a tak se nebezpečné situace rodily ze standardních situací, po centru Tursunova mířil přesně do míst, kde stál gólman Usminskij, domácí Tursunov. V dresu Krasnodaru "standardky" skvěle rozehrává Drinčić - Tubičovi chybělo pár centimetrů, aby překonal Abajeva.

Oba trenéři byli nespokojeni s výkony svých svěřenců a o poločasové přestávce sáhli ke změnám. Na straně domácích nahradil Ahmetoviće Chazov a Krasnodar vyměnil Ruie Miguela za Kulčiho.

Krasnodar vstoupil do utkání aktivně a pohyboval se před brankou domácího mužstva. v 59. minutě převahu zúročil ve vedoucí gól, obránce Volgy Belozerov minul míč, hosté se dostali do přečíslení 2 na 1 a Marcvaladze po přihrávce Šipicina rozvlnil síť - 0:1.

Mužstvo z jižního Ruska mělo nadále převahu, ale v šancích neuspěli ani Marcvaladze ani Movsisjan. Až v 90. minutě přidal Krasnodar pojišťující gól, Movsisjan vnikl do pokutového území, lehce obehrál Crosase a mířil přesně - 0:2. Po výhře na hřišti Volgy tak Krasnodar stále živí naděje na první osmičku zaručující boj o titul.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
bruchy

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele