základní část, 8. kolo
07.05.2011 14:15 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Anži Machačkala 1:2

Fotbalisté Anži dosáhli ceněného vítězství 2:1 na hřišti Volgy Nižnij Novgorod a upevnili si vysoké postavení v tabulce Premier Ligy 2011/2012.

Volga po skvělém startu ubrala na obrátkách a poslední tři ligové duely prohrála vždy 0:1. Případné vítězství nad Anži tak mohlo být pro domácí významnou vzpruhou. Anži je naopak ve formě a neprohrála už šest ligových duelů v řadě, silný tým se sehrává a ukazuje svoje možnosti.

Volze se konečně podařilo vstřelit úvodní branku utkání, když Šulenin tečovanou střelou ve 29. minutě otevřel skóre. Inkasovaná branka s hráči Anži nijak výrazně neotřásla, i když je pravda, že do konce poločasu se svěřencům trenéra Gadžijeva vyrovnat nepodařilo.

Místo toho hosté využili své šance ve druhém poločase. V 55. minutě Roberto Carlos pasem do pravé strany našel Angbwu a jeho centr proměnil Holenda ve vyrovnávající branku. Pro Čecha to byla třetí branka v této sezoně Premier Ligy. V 67. minutě vedla Machačkala 2:1 a opět šlo o akci z pravé strany. Tentokrát našel Bussufa Lachijalova, zakončovatel na první pokus neuspěl, ale z dorážky se nemýlil. Bezzubá Volga se ve zbytku utkání na vyrovnání nezmohla.

"Většinu času jsme měli utkání pod kontrolou. V prvním poločase nám chybělo více agresivitu, ale po změně stran bylo vše podle představ," řekl trenér Anži Gadži Gadžijev.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele