základní část, 16. kolo
26.06.2011 12:15 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Tom Tomsk - Volga Nižnij Novgorod 0:3

Tomiči doma překvapivě nestačili na špatnou Volgu a prohráli vysoko 0:3. Mužem utkání se stal dvougólový Martsvaladze.

Začátek utkání byl zajímavý z obou stran, nejdříve se uvedli domácí, když po přímém kopu hlvičkoval nebezpečně Kannunikov, ale jeho hlavička letěla nad. O pár minut později pálil na druhé straně po uličce za obranu Achmetovič, vyběhnuvší Pesjakov se jen díval. Střela letěla mimo tři tyče. O dvě minuty později se skóre již měnilo. Gogua po centru z vlastní půle prodloužil míč na Martsvaladzeho, který se probil obranou a z úhlu vymetl šibenici Pesjakovovy svatyně. Volga se tak dostala do vedení!

Poté se obraz hry úplně změnil. Volga ovládla hřiště a na bránu Tomsku se vailil jeden útok za druhým. Postupně pálili Martsvaladze s Tursunovem, ale jejich střely cíl nenašly. V 45. minutě se prvně jmenovaný mohl opět radovat z branky. A opět z krásné. Pětadvacet metrů před bránou nasadil jesličky obránci a bez přípravy vypálil. Útočník Novgorodu si patrně oblíbil pravou šibenici, balon tam opět skončil. 0:2! A tak zároveň skončil první poločas.

Druhá půle již nebyla tak svižná a pěkná jako ta první. Šancí bylo pomálu a Nižnyj Novgorod se soustředil spíš jen na bránění náskoku, i když měl stále více ze hry. Tomiči nestíhali. A tak se dostáváme až do nastavení druhého poločasu. Martsvaladze vybojoval ve vápně balon, z úhlu nacentroval před bránu, střídající Adžindžal na malém vápně zpracoval balon a propálil Pesjakova. Hráči Volgy se tak radovali potřetí z gólu a zápas stejným výsledkem i skončil.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele