základní část, 20. kolo
13.08.2011 12:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Spartak Nalčik 0:2

Tom doma trochu překvapivě nestačil na lepšící se Nalčik. Utkání skončilo výsledkem 0:2. Spartak se tak odpoutal z poslední příčky.

Utkání načali lépe hosté a již v 8. minutě po centru Pilipčuka zazvonila tyč, Pesjakov se jen ohlédl. Domácí se ozvali pár minut nato, co po rohu napálil odražený míč Skoblajkov, ale Fredrikson zasahovat nemusel, jedovatá střela letěla jen těsně vedle. V 26. minutě uvolnil Kannunikov v pokutovém území Bajlajkina, který zcela sám vypálil, ale pouze do náručí Fredriksona, který míč instinktivně vyrazil, jinak by mu balon vyrazil zuby. Na druhé straně o sobě nechat slyšet Koncedalov, když z dvaceti metrů vypálil, ale opět mimo tři tyče. První půle toho již více nenabídla, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu. Oba týmy se sympaticky tlačily dopředu, ale chyběla přesnější koncovka.

Druhá půle se od první moc nelišila. První gól mohl přijít na svět v 55. minutě, kdy Šanicin s Gošokovem rozebrali obranu Tomičů a druhý jmenovaný měl před sebou již prázdnou bránu, ale kde se vzal, tu se vzal obránce Jokič, na poslední chvíli odvrátil pohromu a míč z bezprostřední blízkosti brankové čáry odkopl. Když neuspěl ani Aravin, tak se rovnou podíváme na první branku utkání. Na svědomí ji měl Alexandr Šanicin, hostující hráč. Po přímém kopu jednoho z hráčů Spartaku se míč dostal právě k Šanicinovi, který efektně z otočky rozvlnil síť za Pesjakovem, ten se jen mohl podívat, jak balon letí na vzdálenější tyč - 0:1.

V 89. minutě mohlo být rozhodnuto, na Pesjakova se řítili dva hráči Nalčiku, Siradze přihrál volnému Gošokovovi, který měl před sebou akorát bránu, asi 10 metrů vzdálenou, ale nepochopitelně napálil míč pánu bohu do oken. Minutu na to se na brakáře Tomsku řítil samotný Siradze a střelu mezi nohama mu tentokrát nedal šanci - 0:2 a konec zápasu. Nalčik vyhrál zaslouženě.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele