základní část, 26. kolo
02.10.2011 12:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Rubin Kazaň 0:2

Trápení Tomsku nebere konce. Domácí tým dnes v utkání 26. kola Premier Ligy podlehl Rubinu Kazaň 0:2. O obě branky vítězů se postaral Ital Bocchetti.

První poločas byl z obou stran vyrovnaný. Místo vyložených šancí fanoušci na stadionu Trud viděli fauly, tvrdé osobní souboje a řadu nepřesností.

Kouč Kazaně Kurban Berdyjev musel dát během poločasové přestávky výrazně znát svou nespokojenost. Po změně stran totiž hráči Rubinu hráli jako vyměnění. V 51. minutě poslal hosty do veden Bocchetti, zadák Rubinu si vyskočil na roh Natha a hlavou překonal Pesjakova.

Následně se v šanci objevil záložník Eremenko, ale jeho střelecký pokus skončil na břevnu. Tomsk se k brance Kazaně dostával sporadicky, což domácí diváci nesli velmi těžce a dožadovali se dokonce vrácení vstupného.

V 84. minutě odstranil všechny otazníky o osudu utkání opět Bocchetti. Ital využil nacvičeného signálu po trestném kopu Natha a střelou po zemi zvýšil na konečných 2:0 pro Kazaň.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

výhra Kazaně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele