základní část, 12. kolo
10.06.2011 13:30 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Lokomotiv Moskva 2:2

Lokomotivu se podařil husarský kousek, když v posledních dvaceti minutách stáhl dvougólové manko, a tak si z Tomsku odváží cenný bod.

Zápas začali lépe domácí a již ve 14. minutě se radovali z prví branky utkání. Maxim Kannunikov utekl Ďuricovi a z velkého úhlu přihrával pod sebe před bránu, míč si našel nohu Janabajeva, který nechtíc suverénně dopravil balon do prázdné brány.

Hosté se dostali do šance o pár minut později, kdy bez přípravy pálil zkušený Loskov, ale jeho střela zpoza vápna bránu nenašla. A tak po dalších patnácti minutách udeřilo znovu. Baljajkin se proháčkoval až do vápna, kde vystřelil Guilhermemu přímo do náručí, ejnže brazilský gólman zcela nepochopitelně balon pustil co pustil, on ho přímo neohrabaným zákrokem poslal na nohu aktivního Kannunikova, který neměl problém vsítit druhou branku utkání. V prví půli se toho více nepřihodilo, šlo se tedy do kabin za jednoznačného stavu.

Jestli byla první půle Tomičů, tak ta druhá patřila železničářům. Ti tomsk druhou půli mačkali, ale nemohli se dostat do kloudné šance, až dvacet minut před koncem po levém křídle utekl Ignatěv a předložil míč před bránu volnému Ibričičovi, který měl před sebou prázdnou bránu. Stejná akce jako při první brance.

Ani ne deset minut na to se hosté radovali znovu! A tentokrát dokonce nepadlo gól do prázdné brány, ale výstavní rána z šestnácti metrů. Stalo se to po přiťuknutí Loskova, který našel Ignatěva, jenž s níčím neotálel a z první napálil balon do šibenice. Pesjakov se mohl jen koukat. Konec utkání byl pak ve znamení toho, aby nikdo neudělal chybu, proto zápas skončil smírně 2:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele