základní část, 15. kolo
22.06.2011 13:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - FK Rostov 1:1

Rostov nezklamal a v dnešním zápase si připsal moře žlutých karet, mimo tose i červenilo. I tak tým z jižního Ruska překvapivě bodoval v Tomsku. Zápas skončil po dvou penaltách 1:1.

První půle toho moc nepřinesla.V deváté minutě pálil nepřesně Bajlajkin. Poté na druhé straně ještě aktivní Gackan, ale Pesjakov jeho ránu kryl. Oba týmy se spíše soustředili na defensivu a nechtěly inkasovat. Proto se také odcházelo do kabin za nerozhodného stavu. Na tabuli svítily dvě velké nuly.

Druhá půle byla v podobném duchu, až v 66. minutě probudil diváky centr Baženova přímo před bránu na volného Kannunikova, kterého ale zezadu sundal k zemi Okoronkwo a po zásluze byl vyloučen. Sám faulovaný se také postavil k exekuci. Střílel doprava ze svého pohledu, kdežto golman Kočenkov skákal na druhou stranu. Tomiči se tedy dostali do vedení. Na druhé straně se probrali i hosté a v zápětí pálil Gackan z dálky k tyči, Pesjakov na místě. Po následujícím rohu opět pálil Gackan, v krkolomné posici nedokázal dotlačit míč z dvou metrů do branky, za Pesjakova na čáře zakročil Jokič. Ke konci zápasu se již zdálo, že tom své vítězství uhájí, ale opak byl pravdou. V 83. minutě se do vápna probíjel Česnauskis, ale jeho snažení utnul podkopnutím znovu srbský zadák Jokič. Byla nařízena pochopitelně penalta. Tu proměnil Adamov, i když si Pesjakov na míč sáhl. Hosté tak vyrovnali. Na konci zápasu ještě nebezpečně pálil Sabitov a nebezpečně dorážel Kannunikov, ale Kočenkov balony pochytal. Zápas tedy skončil smírem, 1:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vítězná vlna nevydržela Tomičům dlouho. Z posledních čtyř ligových utkání uhráli sibiřští fotbalisté pouze bod..........Uhráli DVA body.Remíza ze Spartakem a s Lokomotivem.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,byli v zápase lepší,ale obě penalty byly odpískány právem,fauly to byly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele