o udržení, 32. kolo
27.11.2011 09:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - FK Krasnodar 0:0

Poslední Tomsk na svém hřišti přivítal první tým tabulky o udržení FK Krasnodar a pokud chtěl ještě něco udělat s letošní sezónou, musel zvítězit. To se mu ovšem nepodařilo a mezi ním a 14. Volgou je už sedmibodový rozdíl.

Přitom byl Tom v utkání lepším týmem, jenomže dojel na neproměňování šancí. Ve třetí minutě Pogrebňak v nadějné pozici nedosáhl na míč, o deset minut později zase Sabitov ve smrtící pozici minul. Domácí ovšem měli i štěstí, po Marcvaladzeho průniku do pokutového území je zachránil až na brankové čáře Sasnowski.

Když pak v ojedinělé šanci Tomsku ve druhé půli Bojarincev netrefil branku, mohli domácí děkovat Bohu alespoň za bod. V 72. minutě totiž Nemanja Tubič po centru Márcia Abrea trefil v nadějné pozici hlavou jen tyč.

Gól tak v utkání nepadl.

Autor: Daniel Polách / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele