základní část, 24. kolo
17.09.2011 12:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Tom Tomsk - FK Krasnodar 0:4

Sobotní program otevřel zápas mezi brankářem Tomsku a týmem FK Krasnodar. Hosté z tohoto nerovného souboje vzešli jak vítěz. Vyhráli 4:0.

V první gólové situaci se zjevil v 9. minutě ex-nižněnovgorodský útočník Marcvaladze. Ale v dobré pozici minul. O pár minut později bežel dokonce sám na Pesjakova, ale brankář jeho pokus kryl. Zatím si vedl nadmíru dobře. Poté se pár střelami prezentoval Joaozinho. Ke gólu se dostal až ke konci poločasu, konkrétně v 39. minutě. Marcvaladze se prokličkoval celým vápnem a když se jemu samotnému pletly nohy, tak se míč přikutálel právě k Joaozinhovi a ten z puntíku vypálil přesně k tyči. 0:1. Do konce poločasu se pak již nic nestalo.

Nástup do druhé půle také vyšel hostům. Domácí byli takřka neškodní. V 55. minutě zahrával Joaozinho přímý kop a nacentroval před bránu, kde míč prodloužil Tubič k Jerochinovi, který holení míč poslal na tyčku, od které se balon odrazil do brány. Pesjakov se jen díval. 0:2.

Poté se utkání více méně dohrávalo. Neschopný Tomsk dopředu nic nevymyslel a Krasnodar nic vymýšlet nemusel. A přece se na konci utkání ještě trefil. Jelikož Charitonov v pokutovém území fauloval Movsisjana a nařídila se penalta. Tu Movsisjan bezpečně proměnil. 0:3. Psala se 92. minuta.

Tomiči se už viděli v kabinách, když se o minutu později zjevil před Pesjakovem samotný Miguel. Brankáře v pohodě prostřeil. 0:4 a konečně (pro domácí) konec zápasu.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele