základní část, 29. kolo
30.10.2011 11:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Tom Tomsk - Dinamo Moskva 0:2

Černá série Tomsku nebere konce, ve 29. kole Premier Ligy sibiřským tým podlehl Dinamu Moskva 2:0. Branky vítězů vsítili Misimović a Kuranyi.

Hřiště na stadionu Trud v Tomsku bylo velmi promrzlé, a tak diváci viděli řadu nepřesností a technických nedostatků. Dinamo si uvědomilo, že na takovém terénu se nedá hrát kombinační fotbal a často se pokoušelo o střely ze střední vzdálenosti, gólmana Tomičů Pesjakova ale žádná z nich nenachytala.

Ve 28. minutě se Dinamo dostalo do zaslouženého vedení. Po faulu na Misimoviče se kopal přímý kop, který sám postižený obstřelením zdi zúžitkoval ve vedoucí branku - 0:1. Ve 39. minutě přidalo Dinamo druhou branku, po přihrávce Samedova se trefil útočník Kuranyi - 0:2.

Ve druhém poločase se utkán zdramatizovalo po vyloučení hostujícího obránce Granata. V početní převaze měli domácí možnosti skórovat, Kanunnikov přestřelil z osmi metrů branku, gólman Šunin čaroval při střele Pogrebňaka a neujala se ani střela Ropotana, který nastřelil tyč. Tomsk prohrál 0:2 a svou sérii bez gólu prodloužil na 1099 minut. Dinamo se po vítězství vrátilo na třetí místo v tabulce.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele