o udržení, 36. kolo
26.03.2012 16:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Volga Nižnij Novgorod 1:3

Těrek Groznyj v závěrečném utkání 36. kola ruské Premier Ligy neoplatil Volze středeční vyřazení z ruského poháru a opět ji nestačil, tentokrát 1:3. Vítězstvím se Volga vzdálila přímému sestupu.

Dlouhé minuty se na hřišti nic podstatného neudálo, bojovalo se především uprostřed hřiště. Úvodní branka Těreku doslova spadla sebe, sudí Fedotov odpískal pro domácí penaltu za ruku Bendze. Nařízený pokutový kop ve 22. minutě proměnil Brazilec Mauricio.

Volga byla v prvním poločase neškodná, nespokojený trenér hostů Čeryšev dal najevo svou nespokojenost střídáními. Už ve 27. minutě nahradil Eliče Adžindžal a během poločasové přestávky šel na hřišti Charitonov za Maljarova.

Po změně stran kralovala Volga. V 53. minutě Jiránek chyboval při rozehrávce, míče se zmocnil Karjaka, přihrál pod sebe lépe postavenému Bibilovovi a ten vyrovnal na 1:1. Do vedení poslal Volgu zkušený Karjaka v 56. minutě, zimní posila z Dinama nejprve nastřelila tyč, ale z dorážky už se nemýlila. Na konečných 1:3 pro Volgu stanovil v 89. minutě se štěstím Adžindžal.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele