základní část, 7. kolo
30.04.2011 14:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Volga Nižnij Novgorod 1:0

Těrek s minimálním rozdílem porazil Volgu, která vyběhla na hřiště bez dvou hlavních opor v útoku. V 75. minutě dostála gól a nedokázala udělat nic pro to, aby výsledek zvrátila. Mguni vstřelil první branku Těreku po čtyřech zápasech, když využil chyby obrany a brankaře.

Zápas se rozjížděl velice pomalu. Vysunutý Sadajev jednou vystřelil z přímého kopu nad bránu, podruhé se rval do pokutového území, ale narazil na obránce. Volžané hráli lépe, měli větší rychlost, nějaké šance měl Ahmetović, ale netrefil branku. Jednou se pak Tursunov posunul z pravého křídla do středu a poslal tvrdou ránu do horního rohu. Džanajev však svůj tým podržel.

Ve druhé části poločasu fanoušky unavilo koukat se na pomalé tempo hry ze strany Těreku a začali hvízdat na svůj tým. To trochu povzbudilo domácí. Pavlenko střelou ze standardní situace vyzkoušel pohotovost Abajeva, jenže to bylo prozatím vše. Hra se začala rozkouskovávat kvůli faulům a hvizdům Sergeje Karasjeva.

Po přestávce domácí plně převzali iniciativu, jenže impotentnost v útoku byla cítit od každého hráče v zeleném drese. Tak například v 56. minutě skvělé zahrál na pravém křídle Vlasov, poslal pas za obránce na Maurícia a ten střílel mimo. Gullit jej hned vzápětí vystřídal za Gvazavu a pak poslal do hry druhého útočníka Mguniho.

Volga zatím bránila svědomitě a úspěšně, navíc občas přidala i protiútoky. Ale Džanajev se nejspíš v bráně docela nudil. V 74. minutě se do Abajevovy brány málem trefil Georgijev a v následujícím útoku už gól padl. Mguni byl středem hřiště vyslán do útoku, Abajev kdovíproč vyběhl z brány a útočník Těreku jej překopl. Míč pak doputoval do sítě.

Tětradze se rozhodl hrát vabank, když Crasase vystřídal Vatsadzem. Jenže v protiútocích byl Těrek daleko nebezpečnější. Zvýšit skóre mohl Kacajev, do vzdálenějšího rohu se netrefil Gvazava. Volga neudělala nic pro otočení skóre, a proto prohrála 0:1.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele