základní část, 26. kolo
01.10.2011 12:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - Spartak Nalčik 0:1

Stanislav Čerčesov si odbyl debut na postu hlavního trenéra Těreku. Jeho tým prohrál s outsiderem z Nalčiku.

Zápas začal a Těrek nijak nepřesvědčoval ty, kteří na stadion nedorazili, že udělali chybu. A i když zpočátku dvakrát nebezpečně vystřelil Georgijev, posléze začali hrát pouze hosté, kteří vypadali docela živě. Proto nikoho ani nepřekvapil gól Mitriševa z 19. minuty. Ten utekl Ferreirovi a Omeljančukovi, vystřelil jakoby do Džanajeva, ale od rukou gólmana míč odletěl do dolního rohu brány.

Těrek nepřestával nepříjemně překvapovat fandy ve hře obrany. V pětadvacáté minutě Pilipčuk málem skóroval z boční linie a po rozehrání rohu Džanajev vytáhl z horního rohu balón, jenž vypustil Gridněv. V 39. minutě Mitrišev utekl Jiránkovi, jenže si pustil míč daleko od nohy a Džanajev předběhl útočníka.

Vzápětí byl vystřídán Omeljančuk. Namísto něj na pravou stranu obrany vyběhl Vlasov, který na této pozici hrál proti Lokomotivu.

Do druhé půle za Těrek nenastoupil Legear. Vystřídal jej Kacajev. A mohl skórovat. Nedokázal však umístit pas Gvazavy. Těrek ovládal balón, ale nevytvářel si žádné šance. Až v 63. minutě nebezpečně střílel Georgijev. V následujícím útoku podél brány pálil Asildarov.

Posledních 10 minut Těrek zatlačil soupeře. Jenže Nalčik nepustil domácí k ničemu nebezpečnému. Zápas tak skončil výhrou Spartaku.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

výhra Těreku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele