základní část, 17. kolo
22.07.2011 17:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Rubin Kazaň 0:1

V předehrávce 17. kola si Rubin podle předpokladů poradil s nevýrazným Těrekem. Hosté se ale branky dočkali až v 85. minutě, kdy se trefil Alan Kasajev.

Utkání načali lépe domácí a již ve 4. minutě si vypracoval šanci Bracamonte, ale jeho jedovatý pokus mířil nad branku Ryžikovovy brány. I nadále byli Čečenci na koni a obranu Rubinu větral zejména útočník Asildarov, avšak do žádné větší šance se nedostal, hosté byli pozorní. První půlhodina patřila jasně domácím, Kazaňští se pouze bránili. První šance Rubinu přišla až v závěru poločasu, ale jaká - Hodzjur si v klidu doběhl pro balon a rozehrál, ale rozehrál příšerně, daleko od brány přihrál přímo na nohu Karadenizovi, který pálil do prázdné brány, ve spěchu však mířil vedle. Jelikož Turek netrefil prázdnou bránu, tak se šlo do šaten za stavu 0:0.

Ve druhé půli se spíš taktizovalo a faulovalo, než hrálo. Až v 75. minutě si s míčem ve vápně pohrál Mauricio a z otočky pálil, ale Ryžikova nepřekonal. Pár minut na to ten samý hráč napálil břevno! Krásná střela z pětadvaceti metrů. Jak byla druhá půle nudná, tak její konec stál za to. Navíc se zde ukázalo staré známé pravidlo nedáš-dostaneš. Na druhé straně zahrávali hosté přímý kop z uctivé vzdálenosti a z velkého úhlu. Centrovaný balon prolétl vápnem a odrazil se k Alanu Kasajevovi, který z první napálil balon nártem a nedal brankáři Těrek šanci. De facto první pořádný závar v pokutovém území Grozného a hned gól - 0:1.

Na konci utkání ještě pálil na druhé straně Kacajev, ale Ryžikov jeho pokus k tyči lapil. Zápas tak skončil nezaslouženou výhrou Rubinu.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
twl

no budou kazaNi chybět dva klíčoví hráči a já věřím že vyhraje těrek!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele