o udržení, 32. kolo
26.11.2011 11:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Těrek Groznyj 3:0

Oslabený Nalčik doma sejmul movitý Těrek a utekl tak poslednímu Tomsku. Dvě branky si připsal Mitrišev, jednu Golič.

Počátek utkání byl příslibem pěkného zápasu. Hrálo se nahoru dolu, fauly se taky nešetřilo, a tak týmy kopaly hodně standartek. V 4. minutě zahrozil hlavou Šanicin, ale Džanajev byl na místě. Nedlouho poté hlavičkoval hostující obránce Polčak do tyčky ! Domácí odpovědi rychlým útokem, který zakončil soubojem 1 na 1 Mitrišev, ale Džanajeva neprostřelil. Poté se už nic moc nedělo, až těsně před koncem poločasu se domácí dokázali, nutno dodat, že byli aktivnější, tudíž zaslouženě. Lebeděnko nacentroval do vápna, kde byl osamocený Golič, který se nastálé situace nelekl a v pohodě otevřel skore. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Počátek druhé byl v režii Nalčiku. To také přineslo ovoce. V 55. minutě domácí navýšili vedení. Mitrišev se podruhé v tomto zápase řítil dál na brankáře hostí a napodruhé se nemýlil. Nalčik se tedy ujal vedení 2:0. Dále se opět nic moc nedělo až v 83. minutě se chystalo střídání. Mitrišev měl jít dolů, ale ještě stihl dát gól. Šanicin před vápnem nacentroval do vápna, kde stál sám mitrišev a nezbývalo mu nic jiného, než vsítit gól. Nalčik se dostal do jasného vedení 3:0. Zápas tak i skončil. V jižním Rusku tak budou nakonec asi jen spokojeni.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele