o titul, 38. kolo
08.04.2012 16:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Kubaň Krasnodar 2:0

Spartak Moskva a FK Kubaň Krasnodar dnes na stadionu Lužniki bavili diváky výborným fotbalem. Úspěšnější nakonec byli červenobílí, kteří díky brankám Emenikeho a Ariho vyhráli 2:0.

Už v 7. minutě utkání se Spartak ujal vedení. Skvělý Emenike byl tísněn třemi hráči Kubani, přesto se přes ně dokázal prosadit, následně obehrál kapitána Rogočije a přesnou střelou k levé tyči rozvlnil síť. Střelec úvodní branky Emenike byl k nezastavení a ještě několikrát pořádně provětral obranu hostů. Být Nigerijec přesnější v koncovce, prohrával by Kubaň ve 20. minutě mnohem vyšším rozdílem.

Ve polovině prvního poločasu zazvonilo břevno na obou stranách. Za Spartak jej nastřelil Brazilec Ari, za Kubaň aktivní Ionov, zimní posila z Petrohradu. Šancí bylo v prvním dějství habaděj, o to překvapivější byl poločasový stav 1:0.

Kubaň se po změně stran snažila o vyrovnání, ale bylo to Spartak Moskva, kdo zdvojnásobil vedení. V 61. minutě obdržel Emenike přihrávku od Pareji, technicky přehodil Belenova a jeho útočný kolega Ari dopravil míč za brankovou čáru - 2:0. V dalších minutách se na stavu nic nezměnilo. Spartak Moskva si připsal tři body do ligové tabulky a posunul se na druhé místo.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele