základní část, 11. kolo
27.05.2011 16:45 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Rubin Kazaň - Tom Tomsk 4:1

Rubin bavil útočným fotbalem a v pátečním souboji 11. kola Premier Ligy porazil Tom Tomsk vysoko 4:1.

V prvním poločase vládla stoprocentní produktivita. Všechny šance, které si oba týmy vytvořily, skončily gólem. Už v 7. minutě se Kazaň dostala do vedení, střelu Medvěděva sice Pesjakov nohou vyrazil, ale přímo před dorážejícího Rjazanceva a ten rozvlnil síť. Druhou branku domácích přidal ve 33. minutě Medvěděv, když využil pasu Navase a z úhlu střelou mířící na vzdálenější tyč zaskočil Pesjakova. Těsně před odchodem do šaten Tomiči snížili. Po ruce Šaronova se kopal pokutový kop, který si vzal na starost Skobljakov a snížil na 1:2.

Po změně stran Rubin ještě více dominoval na hřišti. V 58. minutě zvýšil Noboa z přímého kopu na 3:1. Účet zápasu uzavřel v 75. minutě z penalty Izraelec Natcho. V šestnáctce se provinil faulem na Karadenize střídající Nikitinskij.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele