základní část, 2. kolo
20.03.2011 14:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Těrek Groznyj 2:0

Rubin potvrdil dobrou formu a porazil Těrek 2:0. Branky vsítili Karadeniz s Noboou.

Domácí mohli vést již v druhé minutě. Z hranice vápna totiž pálil Alexandr Rjazancev a jeho přízemní pokus mířil jen pár centimetrů od tyčky brankáře hostí. Naneštěstí pro diváky na kazaňském stadioně to byla na další půlhodinu poslední zajímavá akce. Naštěstí pro ně byl další zajímavější akcí gól v síti brankáže Těreku Godzura. Kanonýr Ďaďun utekl po pravém křídle a ve vápně přihrával pod sebe na volného Karadenize, ten neměl problém uklidit míč do sítě - 1:0. To byla také poslední zajímavá akce první půle, tu tedy vyhráli domácí 1:0.

Rovnou se přesuneme k druhé gólové akci zápasu. V 57. minutě za hranicí vápna napřáhl Ansaldi a jeho střelu před Godzurem tečoval Noboa a domácí se dostali do vedení 2:0 ! Dále se hrálo hlavně mezi šestnáctkami až v 80. minutě se konečně dostali ke kloudné akce také hosté, ale Sadajeva výborně vychytal Sergej Ryžikov. Kdo čekal nějaký trvalejší tlak Gullitových svěřenců, tak se mýlil, naopak na druhé straně pálil nebezpečně Noboa z přímého kopu a poté také Rjazancev. Jelikož se jejich střely neujaly, tak tento nezáživný zápas skončil zaslouženou výhrou Rubinu Kazaň v poměru 2:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele