základní část, 10. kolo
20.05.2011 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Lokomotiv Moskva 0:0

Rubin Kazaň v pátečním šlágru 10. kola Premier Ligy remizoval s Lokomotivem Moskva 0:0. Hosté prodloužili svou sérii zápasů bez porážky na šest zápasů.

První poločas trošku překvapivě ovládl domácí Rubin. Lokomotiv byl nucen zatáhnout se do defenzívy a svými zákroky ho držel nad vodou brankář Guilherme. Zvlášť nebezpečný byl pokus Itala Bocchettiho.

Druhý poločas přinesl vyrovnanější fotbal. Hned na začátku si oba týmy vyměnili po jedné šanci. Záložníka Kazaně Natcha vychytal Guilherme, na druhé straně mířil Ďurica po rohovém kopu jen těsně mimo. Potenciální šanci zazdil po rychlém protiútoku Syčev, kdyby ikona Loko vysunula Maicona, běžel by Brazilec sám na brankáře. Hráč se ke vzteku trenéra Krasnožana odhodlal k jinému řešení.

Rubin se hnal za vítězným gólem, ale je očividné, že týmu chybí kvalitní zakončovatel, typický zabiják do vápna. Ďaďun s Medvěděvem tohoto formátu nedosahují. V 90. minutě ale mohli domácí strhnout vítězství na svoji stranu. Kasajev obehrál Šiškina, ale následně nastřelil vzdálenější tyč. Branková konstrukce Lokomotivu opět třásla o chvíli později, když břevno orazítkoval Lebeděnko. Lokomotiv si odváží bod, se kterým může být vzhledem k průběhu zápasu nadmíru spokojen. .

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele