o titul, 41. kolo
28.04.2012 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Kubaň Krasnodar 1:1

Duel dvou celků z konce tabulky části o titul vítěze nepřinesl. Ani jeden tým nebude spokojen, Kubaň dlouho vedla, zatímco Kazaň chtěla doma vyhrát a přiblížit se pohárům.

Domácí se na svého soupeře vrhli hned od začátku a již ve třetí minutě mohli slavit gól, Kasajev se dokonce trefil, ale podle pomezního stál v ofsajdu. Tataři se i poté hnali více za vítězstvím než hráči Kubaně, ale nedařilo se jim dát finální přihrávku. Hosté bránili pozorně a omezili se pouze na brejky. V 21. minutě pálil Natcho, ale jeho nebezpečná střela k tyči cíl nenašla, lapil ji brankář Bělenov. O pár minut později pálil z přímého kopu Ansaldi, ale pouze do náručí brankáře Krasnodaru. První půle jinak moc krásy nepobrala. postupem času hra přešla v souboj mezi šestnáctkami s mnoha nepřesnostmi. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu, který spíše vyhovoval hostům.

Druhá půle byla již o něčem jiném. Prvních dvacet minut se sice nic nedělo, ale v 69. minutě to přišlo. Hosté se z ničeho nic dostali do vedení. Pizzelli před vápnem přejal balon, udělal si dva obránce a bombou pod břevno nedal Ryžikovovi vůbec žádnou šanci. Ten se mohl možná tak ohlédnout. Po krásné akci svítila na kontě Kubaně velká jednička!

Od roku 2009 platí pravidlo, že pokud Kubaň vsítila na hřišti soupeře první branku, tak neprohrála, tato série trvá již 24 zápasů. Hosté se nadechli k mohutnému náporu, který kromě házenkářského obléhání krasnodarského valu k ničemu nevedl. Hosté už jen pouze bránili. Avšak v 83. minutě pronikl do vápna Ansaldi a Corajevovi nezbylo nic jiného než jej faulovat. Jasná penalta. K té se postavil Izraelec Natcho, Bělenov sice směr vystihl, ale prudká rána byla nad jeho síly. Rubin tak srovnal skóre na 1:1. V 90. minutě dali domácí dokonce vítězný gól, ale Šaronov, který dostal krásný pas na zadní tyč, stál v osfajdu, jeho hlavičkový pokus tedy nebyl k ničemu. Utkání tak skončilo remízou 1:1, která nikomu moc nepomohla. Rubin má však stále šanci na poháry.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele