základní část, 8. kolo
08.05.2011 16:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Rubin Kazaň - FK Krasnodar 2:1

Rubin doma vsítil všechny tři góly (Šaronov si dal vlastní) a protrhl sérii bez vítězství, která se zastavila na čísle 5. Krasnodar dál padá tabulkou.

Zápas začali lépe hosté. Teda, hlavně domácí ho špatně začli. Šaronov, na kterého dotíral jeden z hostujcích útočníků, přihrál svému brankáři Arlauskisovi, který zcela nepochopitelně minul míč a ten se došoural do sítě - 0:1!

O dvě minuty později se probíjel na druhé straně Medvěděv a Tubič ho fauloval. Jasná penalta ! K té se postavil kapitán Noboa, ale střelou doprostřed nad břevno by netrefil ani stodolu. Domácí byli poté jasně lepší, ale Krasnodar je k ničemu nepouštěl, až v 36. minutě dal Karadeniz gól a domácí si mohli oddechnout. Lebeděnko si vzal ve vápn míč a přihrál pod sebe na Karadenize, který neměl problém trefit prázdnou bránu a vyrovnal - 1:1!

To byla také poslední akce první půle. Do šaten se šlo za stavu 1:1.

Pojďme se rovnou přesunout do 68. minuty utkání, neboť do té doby se nic nedělo. Medvěděv byl ve vápně zase faulován a Noboa zase kopal penaltu a zase jí nedal. Gorodov směr střely vystihl a vyrazil jí před sebe, kde byl ovšem nejrychleji Karadeniz a poslal Rubin do vedení - 2:1!

Poté se dlouhou dobu nic nedělo až v 86. minutě Kasajev utekl obráncům, ale akci překombinoval a následnou střelu Medvěděva Gorodov kryl. Jelikož se Krasnodar pak k ničemu nedostal, tak Kazaň nakonec vyhrála 2:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele