o titul, 40. kolo
22.04.2012 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Rubin Kazaň 0:0

Natěšení diváci na Čerkyzovském stadionu čekali souboj plný gólů a napětí. Boj o poháry se však nekonal. Domácí Lokomotiv nebyl schopen dát gól. Hostující Rubin také ne. Nudná remíza 0:0.

Od úvodu bylo jasné, že toto bude taktický duel. Oba týmy se snažily hrát ze zabezpečené obrany, hlavně nedostat gól! Nicméně, jak byly dobré obrany, tak útok nestál za moc. Domácí Lokomotiv se sice snažil více, ale jeho snahy většinou končily před vápnem. Jen sem tam se tam odvážil vkročit Pavljučenko, ale když už šel na Ryžikova, tak jej hostující gólman v pohodě vychytal. Hosté byli úplně neškodní. První půle tak skončila "nečekaně" bez branek.

V 57. minutě se konečně domácí dostali do vyložené šance. Natcho udělal chybu a Obinna se řítil z úhlu na bránu, ale v nadějné situaci minul bránu. Hostující mužstvo i nadále nebylo nebezpečné a jen bránilo. Domácí sice měli chuť, ale podobně jako v první půli se k ničemu nedostali. V 76. minutě šel sám na Ryžikova Glušakov, ale když už se zdálo, že by mohl dokonce vystřelit, tak si balon ukopl. Utkání bylo na úrovni okresního přeboru a to možná ještě hráčům "okresu" křivdím. Jelikož se Rubin i v posledních minutách sotva dostal za půlku a domácí byli totálně impotentní, tak utkání skončilo bezbrankovou remízou. Reklama na nudu.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele