základní část, 25. kolo
25.09.2011 16:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Rubin Kazaň 1:1

Ve šlágru 25. kola se domácí Lokomotiv rozešel s Kazaní smírně 1:1. Obě branky padly v druhém poločase, za domácí otevřel skóre Zapater, hosté vyrovnali díky Ďaďunovi.

Úvodní minuty první poločasu byly ve znamení boje o každý centimetr na hřišti, šance dlouho nepřicházely. Jen Šiškin v 8. minutě z přímého kopu dělovkou těsně minul tři tyče Kazaně. Pořádné příležitosti si oba týmy vypracovaly až kolem 30. minuty. Jako první mohl zaúřadovat útočník Rubinu Valdez, ale brankář Guilherme byl u míče včas. Lokomotiv odpověděl nebezpečnou střelou Maicona, kterou Ryžikov vytěsnil konečky prstů a další hrozící nebezpeční obraně Kazaně odvrátila.

Vyznamenat se mohl v dresu Lokomotivu Manuel da Costa, ale jeho střela neunikla pozornosti bdělého Ryžikova. Zkušený brankář ji s námahou vyrazil. Poslední šanci prvního poločasu měl záložník Kazaně Eremenko, ale Guilherme ukázal skvělý reflex a jeho střelu z bezprostřední blízkosti zlikvidoval.

Ve druhém poločase čekali fanoušci v Čerkizově na gól pouhých sedm minut. Pěknou kombinaci zakončil přesnou střelou z hranice pokutového území svou premiérovou brankou v ruské lize Španěl Zapater - 1:0.

Hostující trenér Kurban Berdyjev reagoval na inkasovanou branku dvojitým střídáním. Eremenka s Lebeděnkem nahradili Ďaďun a Kasajev. Tento tah stratégovi Kazaně vyšel. Právě spolupráce Kasajeva s Ďaďunem vedla v 72. minutě k vyrovnávající brance, první centroval, druhý hlavou důrazně zakončoval - 1:1.

Ve zbytku utkání se domácí snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale to se jim nepodařilo. Zápas dvou silných týmů ruské ligy skončil remízou 1:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele